Fotbal intern

Octavian Popescu a dezvăluit în ce campionat vrea să ajungă și cine îl inspiră. Video

21.02.2021 | 19:16
Octavian Popescu a dezvaluit in ce campionat vrea sa ajunga si cine il inspira Video
ADVERTISEMENT

Noul star al echipei FCSB, Octavian Popescu, a dezvăluit în ce campionat mare din Europa vrea să ajungă și care este vedeta din fotbal care îl inspiră.

”Perla” lui Gigi Becali a fost convocat în premieră sub tricolor, el urmând să joace pentru naționala U19 într-un meci amical cu Serbia.

ADVERTISEMENT

Interesant este că fotbalistul, considerat unul dintre cei mai talentați jucători la categoria lui de vârsta, nu a fost lăsat să se prezinte la precedentele convocări, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

La Liga este campionatul unde visează să joace Octavian Popescu

Noua vedetă a celor de la FCSB, Octavian Popescu, a oferit un interviu inedit în care a a anunțat că în viitor își dorește să ajungă într-un campionat puternic al Europei și crede că cel mai bine i s-ar potrivi La Liga.

ADVERTISEMENT

”În Spania aș vrea să joc, în La Liga. Mi se pare campionatul mai pe tehnică… mai ușor”, a spus atacantul ”roș-albaștrilor”, care a precizat că înainte de meciuri îl urmărește pe Neymar: ”Îmi place stilul lui, cum driblează și cum pasează. Câteodată mă uit la videoclipuri cu el”.

Pus să se caracterizeze, Octavian Popescu este de părere că dribleză bine, este perseverent și muncitor. Întrebat când crede că va ajunge la naționala de seniori a României, el a răspuns: ”Aș fi foarte bucuros, dar mai am mult de muncit. Sunt tânăr și mai am mulți ani în față, sper să-mi fac treaba cât mai bine. Așteptăm și convocarea”.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist de doar 18 ani a recunoscut că mutarea la FCSB a fost una pe care și-a dorit-o, încă de pe vremea când era legitimat la Universitatea Craiova și de aceea nu a semnat prelungirea contractului cu oltenii.

Evoluțiile lui Octavian Popescu în tricoul FCSB-ului sunt lăudate de toată lumea, iar oficialii echipei din Bănie sunt foarte dezamăgiți că l-au scăpat din mână pe tânărul jucător. Ba mai mult, pierderea lui Popescu s-a lăsat cu amenzi.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant Gabi Balin l-a sfătuit pe noul star de la FCSB, Octavian Popescu, să-și găsească o persoană de încredere de care să asculte și i-a transmis că în teren trebuie să gândească repede.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,72 este cota pentru „PSF2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT