Sport

Octavian Popescu a lămurit problema BAC-ului: „Dacă nu era importantă școala, nu mai stăteam să termin clasele”

Octavian Popescu a vrut să lămurească problema cu privire la diploma de bacalaureat, explicând că școala a fost importantă pentru el, chiar dacă nu a susținut examenul de finalizare a celor 12 clase.
02.07.2022 | 09:36
Octavian Popescu a lamurit problema BACului Daca nu era importanta scoala nu mai stateam sa termin clasele
Octavian Popescu a lămurit problema BAC-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Perla” FCSB-ului a terminat liceul anul trecut, însă nu a susținut examenul de bacalaureat și nici în acest an nu s-a prezentat la probe.

Octavian Popescu a lămurit problema BAC-ului

Octavian Popescu a vorbit despre diploma de bacalaureat, pe care speră să o ia în viitor, însă momentan este mult mai axat pe fotbal. Totuși, acesta a explicat că nu și-a neglijat niciodată propria educație și faptul că a terminat 12 clase demonstrează că școala a fost importantă pentru el.

ADVERTISEMENT

„Este foarte importantă școala. Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau”, a spus Tavi Popescu potrivit as.ro.

În sezonul recent încheiat, Octavian Popescu a jucat 36 de meciuri pentru FCSB, reușind să marcheze 10 goluri și să ofere 6 pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are Octavian Popescu
  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com

„Nu mă interesează să știe chimie, mă interesează să știe fotbal!”

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit despre ce îl interesează cel mai mult la tinerii fotbaliști ai „roș-albaștrilor”, explicând că e mult mai bine ca ei să știe tot ce se întâmplă în fotbal, decât să exceleze la școală:

ADVERTISEMENT

Cel mai important pentru Tavi acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală.

L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul. De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe”.

ADVERTISEMENT

„Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”, a spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Cluj: 1,42 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT