Sport

Octavian Popescu, avertizat de o legendă a fotbalului românesc: “Să nu facă un meci bun şi apoi 3-4 nasoale”

Octavian Popescu a fost avetizat de o legendă a fotbalului românesc în legătură cu evoluțiile sale la FCSB
12.08.2021 | 11:56
Octavian Popescu avertizat de o legenda a fotbalului romanesc Sa nu faca un meci bun si apoi 34 nasoale
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este unul dintre viitoarele “produse de export” de la FCSB, iar Marcel Răducanu îi dă un sfat. Dacă vrea să se transfere pe bani mulți, mijlocașul de 18 ani nu trebuie să fie “ca Moruțan”, care e dat ca exemplu negativ.

Marcel Răducanu (66 de ani), fostul jucător al Stelei și al celor de la Borussia Dortmund, știe cum poate Octavian Popescu să prindă un transfer de top la o echipă importantă din Europa.

ADVERTISEMENT

Moruțan, dat ca exemplu negativ pentru Octavian Popescu

Marcel Răducanu îl sfătuiește pe Octavian Popescu să nu procedeze ca Olimpiu Moruțan la meciurile FCSB-ului, acesta făcând referire la faptul că mijlocașul transferat de la FC Botoșani joacă bine un meci, iar apoi 3-4 nu mai este în formă și dezamăgește.

“Da, într-adevărat, băiatul ăsta, Octavian, e foarte bun jucător, l-am văzut în câteva meciuri și e ok. Numai să aibă constanță, adică să nu facă un meci bun și apoi 3-4 mai nasoale, ca Moruțan. Deci invers”, a spus Marcel Răducanu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Moruțan a fost aproape de un transfer la Galatasaray, dar Gigi Becali nu vrut să negocieze sub cele 10 milioane de euro cerute.

Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro pe Octavian Popescu

Gigi Becali e convins că are un diamant în curte și a cerut pe Octavian Popescu un preț uriaș. În iunie, patronul de la FCSB a spus că a refuzat 13 milioane de euro pentru mijlocașul de 18 ani. Dezvăluirea a fost făcută de Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

“M-a sunat Giovani Becali acum, în pauză, și mi-a spus că există o ofertă de 13 milioane pentru Octavian Popescu și Gigi Becali nu vrea să-l vândă.

Plus procent de 15 la sută. Deci 13 milioane de euro pe loc pentru Octavian Popescu”, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club.

ADVERTISEMENT

“Am avut ofertă de 13 milioane. Nu știu dacă de la Juventus, întrebați-l pe Giovanni. Am zis că nu-l dau. Ei au insistat să le zic un preț.

Am zis 40 de milioane de euro. Dacă dați atât, vi-l dau. Atât am cerut. Eu le-am zis că nu e de vânzare și ei au insistat.

Poate cer 50, poate cer 70, poate cer 100. Eu atâta cer. Acum deranjez că cer bani pe jucători. Supăr pe cineva? E marfa mea. Cer cât vreau!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali l-a criticat pe Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan, a fost aspru criticat și de Gigi Becali după meciul cu Gaz Metan Mediaș,  Latifundiarul din Pipera s-a declarat nemulțumit de faptul că fotbalistul în vârstă de 22 de ani greșește foarte multe pase.

„Sunt mulțumit, dar nu în totalitate. Din moment ce ai 1-0 și controlezi jocul, eu vreau să dau 2-0 și să stau liniștit. Eu cred că la echipa asta trebuie să merg ca la spectacol, așa văd eu.

Moruțan juca mai bine la 18 ani decât acum. Dacă mi-l dădea cineva gratis, nu îl luam. A greșit toate pasele la mijlocul terenului, nu știu ce se întâmplă cu el. Vreau să fie totul mai limpede, vreau mai multă posesie”, a declarat Gigi Becali, la  Pro X .


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,98 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT