Sport

Octavian Popescu, avertizat de ultrașii celor de la FCSB: „Un copil căruia nu ar trebui să-i dăm prea multă putere”

Încet, dar sigur, Octavian Popescu devine idolul galeriei celor de la FCSB. Cu toate acestea, ultrașii vicecampioanei i-au transmis un avertisment atacantului în vârstă de 19 ani.
16.03.2022 | 18:00
Octavian Popescu avertizat de ultrasii celor de la FCSB Un copil caruia nu ar trebui sai dam prea multa putere
Octavian George Popescu in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 23 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu e pe val în Casa Pariurilor Liga 1 și va fi convocat de Edi Iordănescu la echipa națională, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cu opt goluri și trei pase de gol în acest sezon, atacantul de 19 ani primește un avertisment de la Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Liderul galeriei FCSB, avertisment pentru Tavi Popescu: „Dacă vă începe cu viața extrasportivă, n-o să mai auzim de el”

Deși este cotat de transfermarkt.com la 1,9 milioane de euro, Octavian Popescu este evaluat de Gigi Becali la 50 de milioane de euro. Atât afirmă patronul roș-albaștrilor că dorește în schimbul jucătorului născut la Nucet.

ADVERTISEMENT

„Un copil căruia nu ar trebui să-i dăm prea multă putere și să înțeleagă că fotbalul este greu și dacă, doamne ferește, la o chestie de aroganță face pas înapoi… se plafonează.

Eu spun că mai bine să-i dăm curaj și să încerce să fie serios, pentru că un fotbalist dacă nu are seriozitate în el și viață sportivă, e ratat.

ADVERTISEMENT

Dacă vă începe cu viața extrasportivă, ușor-ușor n-o să mai auzim de el”, a declarat Gheorghe Mustață, la PRO X.

Și Toni Petrea îl ține cu picioarele pe pământ pe „nouarul” roș-albaștrilor

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, a vorbit înaintea meciului câștigat cu Farul Constanța, scor 2-0, și în care Tavi Popescu a marcat un gol, despre presiunea care atârnă pe umerii fotbalistului.

ADVERTISEMENT

„La vârsta lui nu cred că am avut parte de așa jucător talentat. Sper să o țină pe acest drum, să nu i se urce la cap.

Poate că uneori chiar trage echipa după el. Sper să se pregătească la fel de bine și să joace la fel de bine”, declara Toni Petrea la conferința de presă premergătoare partidei cu „marinarii”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT