Fotbal intern

Octavian Popescu, comparat cu Adrian Mutu. Cornel Dinu: ”Asta ne șochează”

02.02.2021 | 09:18
Octavian Popescu comparat cu Adrian Mutu Cornel Dinu Asta ne socheaza
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu s-a arătat încă o dată impresionat de atacantul echipei FCSB, Octavian Popescu, și l-a comparat pe acesta cu fostul internațional Adrian Mutu.

În urmă cu doar o săptămână, ”Procurorul” afirma că jocul puștiului de 18 ani îi amintește de legendarul vârf al ”câinilor” Florea Dumitrache.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru FANATIK și Lucian Sânmărtean s-a arătat încântat de prestațiile noului star din curtea lui Gigi Becali și apreciază faptul că acesta are curajul să dribleze.

Cornel Dinu crede că Octavian Popescu poate ajunge mai sus decât Adrian Mutu

Cornel Dinu a revenit cu laudele la adresa lui Octavian Popescu și a făcut o comparație cu ultimul mare star al fotbalului românesc, Adrian Mutu, considerând că ”bijuteria” FCSB-ului poate avea o carieră mult mai mare.

ADVERTISEMENT

”Eu n-am mai văzut de mulți ani un jucător de atac cu așa forță de pătrundere. De asta ne impresionează. Mutu nu avea această forță de pătrundere. Asta ne șochează. N-am mai văzut un astfel de jucători de ani buni”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

”El provine dintr-o familie de fotbaliști, unchiul său era extremă stângă la Târgoviște. E interesant asta. Florinel Coman nu are pătrundere atât de sigură ca Octavian Popescu, dar simte golul, trage mai bine de la distanță”, a mai spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Panduru vede un avantaj mare la Octavian Popescu

La rândul său, fostul internațional Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă pentru Octavian Popescu: ”S-ar putea ca golul ăsta să îi dea şi lui mai mult curaj, deşi curaj a avut din cale afară pentru vârsta pe care o are, dar să ajungă să marcheze… Deja este un jucător despre care vorbim şi vorbim pe drept, după părerea mea.

Mereu găsim să vorbim despre el câte ceva. Ba scoate penalty, ba face o fază. Face lucruri pe care, eu cel puţin, nu le văd. Iar la vârsta asta nici nu credeam că cineva poate să le facă. Pentru el s-ar putea să fie un mare avantaj. Dacă se uită cineva la campionatul nostru şi îl vede, zice ‘Stai puţin, că omul ăsta nu e bătut în cuie pe un post’”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este tot mai încântat de Octavian Popescu, despre care spune că va fi următorul mare transfer al FCSB-ului și pentru care  visează să încaseze 100.000.000 de euro. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor și-a mai micșorat cererea în cazul vreunei oferte pentru noua sa ”perlă”, comparându-l pe jucătorul său cu starurile de la PSG, Kylian Mbappe și Neymar.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,35 este cota pentru „x solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT