Fotbal intern

Octavian Popescu, comparat cu Mbappe și Neymar: ”Va ajunge la 500 de milioane”

30.01.2021 | 23:51
Octavian Popescu comparat cu Mbappe si Neymar Va ajunge la 500 de milioane
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FCSB, Octavian Popescu, a fost comparat cu Kylian Mbappe și Neymar de finanțatorul Gigi Becali, care consideră că jucătorul său va ajunge să coste cât cele două staruri la un loc.

Puștiul de 18 ani a intrat pe postul lui Dennis Man şi a marcat primul său gol în Liga 1 în partida cu Poli Iaşi, scor 3-1. A fost reuşita care a închis tabela, în minutul 90, după un dribling şi un şut la colţul scurt.

ADVERTISEMENT

Liderul Ligii 1 a deschis scorul prin Florin Tănase în prima repriză, după o pasă genială a lui Octavian Popescu. Atacantul și-a angajat în careu căpitanul cu un lob de excepție peste apărarea ieșenilor.

Comparat cu Mbappe și Neymar, Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Octavian Popescu

Gigi Becali este tot mai încântat de Octavian Popescu, despre care spune că va fi următorul mare transfer al FCSB-ului și pentru care visează să încaseze 100.000.000 de euro, și l-a comparat pe acesta cu starurile de la PSG, Kylian Mbappe și Neymar.

ADVERTISEMENT

Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor și-a mai micșorat cererea în cazul vreunei oferte pentru noua sa ”perlă”: ”Pentru Tavi Popescu dacă primesc ofertă de 20 de milioane nu-l dau. Adică, îl dau cu 20 de milioane, dar mai vreau 20 sau 25 la sută din viitorul transfer”.

”Popescu va ajunge la 500 de milioane. Are cât Mbappe și Neymar la un loc. Pe Popescu, Giovanni l-a adus la Palat. Îmi trimisese mesaj și Pițurcă, care a plecat supărat de la Craiova. Mi-a transmis să-l îl iau. Când i-am întrebat pe oamenii de la Academie dacă merită, 90 mi-au spus că merită 500.000”, a afirmat Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Considerat a fi noua ”perlă” a lui Gigi Becali, Octavian Popescu este criticat de fostul arbitru Cristian Balaj, care a spus că a aflat că jucătorul utilizează un limbaj suburban atunci când vorbește cu abitrii, în timpul jocurilor.

Octavian Popescu este comparat cu Ilie Dumitrescu, însă, după părerea lui Gabi Balint, ”perla FCSB-ului” e departe de ceea ce reușea la Steaua fostul mare jucător al Generației de Aur la vârsta lui.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul celor de la FCSB a decis să-i mărească încă o dată contractul lui Octavian Popescu, fiind încântat de prestațiile puștiului în prima parte a campionatului.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,15 este cota pentru „”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT