Sport

Octavian Popescu, comparat de Gică Hagi cu un fotbalist de la Farul: „Așa am pățit cu el. S-a dus în cer, s-a dus sus, e greu să le absorbi la o vârstă”

Prestațiile slabe ale lui Octavian Popescu au fost comentate de Gică Hagi. Antrenorul Farului a comparat formă slabă a fotbalistului de la FCSB cu situația lui Enes Sali.
30.09.2022 | 14:42
Octavian Popescu comparat de Gica Hagi cu un fotbalist de la Farul Asa am patit cu el Sa dus in cer sa dus sus e greu sa le absorbi la o varsta
Gică Hagi a comparat criza de formă a lui Octavian Popescu cu situația în care s-a aflat Enes Sali, fotbalistul Farului. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu se află într-o continuă criză de formă. Fotbalistul de la FCSB nu are gol marcat în acest sezon, deși s-a aflat de 17 ori în lotul aliniat de Nicolae Dică. Prestațiile mai puțin îmbucurătoare au fost comentate și de Gică Hagi.

Gică Hagi a explicat motivul din spatele prestațiilor slabe ale lui Octavian Popescu: „Prea multă presiune”

Gheorghe Hagi a vorbit despre perioada slabă pe care o traversează cel care se anunța unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România, Tavi Popescu. Fotbalistul joacă titular meci de meci în tricoul lui FCSB, însă fără să dea randament.

ADVERTISEMENT

Fostul „fotbalist de aur” al României, Gică Hagi, a oferit soluția pentru ca Tavi Popescu să revină la forma din sezonul trecut. „Prea multă presiune, trebuie să stea liniştit, să-şi vadă de antrenamente, să joace, să aibă plăcerea să joace fotbal”, a mărturisit Gheorghe Hagi, pentru Orange Sport.

În sezonul precedent, Octavian Popescu i-a încântat pe cei de la FCSB cu evoluțiile sale, tânărul fotbalist reușind să marcheze de 10 ori și să ofere 4 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a întâlnit o situație similară cu a lui Tavi Popescu la Farul Constanța

Antrenorul Farului a dezvăluit că evoluțiile lui Enes Sali au mers într-o direcție simetrică cu cele ale lui Octavian Popescu. În noiembrie anul trecut, Sali a devenit cel mai tânăr debutant la naționala României. Tânărul fotbalist a prins primele minute în tricoul României, la doar 15 ani și 9 luni.

„Ştiu că aşa am pătit şi cu Sali, la fel. S-a dus în cer, s-a dus sus, e greu să le absorbi la o vârstă, trebuie răbdare, timp, să-l linişteşti, să nu-i creezi presiune. Chiar dacă a jucat, are experienţă, a demonstrat-o că e un jucător care poate să ducă”, a adăugat fostul internațional român.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi este unul dintre antrenorii cu experiență din România. Fostul jucător al lui Real Madrid promoveză mulți tineri fotbaliști talentați în cadrul Academiei „Gheorghe Hagi”.

Octavian Popescu n-a fost convocat la naționala de seniori a României

Prestațiile slabe din ultima vreme ale lui Tavi Popescu l-au scos din lotul primei reprezentative. Acesta a fost totuși chemat de Emil Săndoi la selecționata U21 a României. Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, nu a fost supărat de decizia lui Iordănescu Jr.

ADVERTISEMENT

„Edi Iordănescu a procedat corect, iar eu nu am de ce să ies și să țip. Nu merita Tavi la națională, iar copilul cred că a primit o lecție și va învăța din ea. Dar știți ceva: dacă printr-o minune Edi îl lua la națională tot ieșeam să țip.

De ce? Pe ce bază îl lua la lot? Jucase ceva? Nimic!”, a adăugat Becali după ce Tavi Popescu nu a fost anunțat în lotul pentru ultimele două meciuri ale României.

  • 17 apariții și doar 2 pase decisive sunt realizările lui Tavi Popescu în stagiunea actuală la FCSB
  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT