Sport

Octavian Popescu, criticat aspru după prestația din meciul cu West Ham: „Fotbalul pe care-l practică el este de domnișoare”

Octavian Popescu (19 de ani) este desființat după ce a greșit grav la unul dintre golurile englezilor în West Ham - FCSB 3-1.
09.09.2022 | 11:15
Octavian Popescu criticat aspru dupa prestatia din meciul cu West Ham Fotbalul pe carel practica el este de domnisoare
Octavian Popescu, criticat aspru după prestația din meciul cu West Ham: „Fotbalul pe care-l practică el este de domnișoare”. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu (19 ani) a greșit grav la cel de-al doilea gol marcat de West Ham în meciul pierdut de FCSB cu scorul de 1-3. „Decarul” roș-albaștrilor a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Darius Olaru, imediat după reușita din penalty a lui Jarrod Bowen.

Octavian Popescu, pus la zid după West Ham – FCSB 3-1: „E din alt film”

Tavi Popescu nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor pe London Stadium și, mai mult, a comis o eroare fatală la golul de 2-1. Playmakerul FCSB-ului a respins mingea direct spre propriul careu de 6 metri și i-a permis lui Emerson Palmieri să înscrie.

ADVERTISEMENT

„Este departe de ce s-a crezut că poate să fie. Și eu l-am lăudat, la un moment dat, fără rezerve, dar acum e din alt film, altă lume. Golul celor de la West Ham a plecat din pasa lui și s-a făcut 2-1. Încă nu este ce ar trebui să fie.

La fel și Miculescu, care este departe de suma de transfer. A intrat fără vlagă. Ok, înțeleg că sunt tineri, dar ambiția trebuia să se vadă.

ADVERTISEMENT

Dar, Popescu este o umbră palidă. Ce diferență între jocul lui Coman și cel al lui Tavi Popescu. El are condiții de dezvoltare, dar acum fotbalul pe care-l practică este de domnișoare.

Fotbalul de azi e altfel, e puternic, se bazează pe forță, e mai cu mușchi pe picioare”, a declarat Adrian Porumboiu, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

„Este prea firav psihic” / „L-au distrus antrenorii”

„Decarul” roș-albaștrilor a intrat și în gura lui Lucian Goian și a lui Dumitru Dragomir după începutul slab de sezon. Tavi a contribuit decisiv la doar două goluri în 14 apariții și nu mai este titular cert la vicecampioana României.

„Tavi Popescu mi se pare total ieșit din formă. Acum a ajuns și rezervă. Cred că faptul că s-a vorbit foarte mult despre el și au început să zboare sume astronomice pe lângă el i-a făcut foarte rău. A dispărut din peisaj în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Această scădere a apărut pe finalul sezonului trecut, când au început meciurile cu miză. Este prea firav psihic pentru a face față presiunii. E clar, are o calitate incredibilă, dar degeaba o ai dacă în momentele importante ești alt jucător”, a declarat Lucian Goian, conform gsp.ro.

În schimb, fostul președinte LPF consideră că antrenorii FCSB-ului sunt de vină pentru forma slabă a lui Popescu: „L-au distrus antrenorii de la FCSB, care l-au mutat pe toate posturile. Nimeni nu face experimente d-astea cu jucătorii”, a spus Dragomir, la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „Peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT