Sport

Octavian Popescu, criticat la tv după FCSB – Saburtalo 4-2: „Nu mi-a plăcut deloc!”. Gigi Becali îi dă încredere totală: „Ia numărul 10 de la Tănase”

Octavian Popescu a fost starul FCSB-ului criticat de Florin Răducioiu după victoria împotriva lui Saburtalo, scor 4-2, dar Gigi Becali are încredere totală în el.
29.07.2022 | 10:35
Octavian Popescu criticat la tv dupa FCSB  Saburtalo 42 Nu mia placut deloc Gigi Becali ii da incredere totala Ia numarul 10 de la Tanase
Octavian Popescu, criticat după FCSB - Saburtalo 4-2. Sursă foto:. sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei crede că Octavian Popescu trebuia să iasă în evidență mult mai mult într-un meci cu o formație din Georgia.

Octavian Popescu, criticat după FCSB – Saburtalo 4-2

Florin Răducioiu l-a criticat pe Octavian Popescu după victoria FCSB-ului cu Saburtalo, scor 4-2, fiind de părere că puștiul „roș-albaștrilor” trebuia să marcheze sau să iasă în evidență mai mult.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur pentru Dică, este o victorie a lui Dică. Mi-a plăcut mult şi schimbările, atitudinea echipei şi în aceste zile de când a venit Dică deja a transmis ceva echipei.

S-a văzut azi, mai ales în repriza a doua. O salutăm cu mare entuzism, suntem aici şi încercăm să ajungem cât mai deaprte. 

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu mi-a plăcut deloc, trebuia să iasă în evidentă prin gol sau ceva. Inspiratie puţina, mi-aş fi dorit să inscrie. Atacanţii trăiesc pentru goluri, îţi dau ăncredere. Nu mi-a plăcut!”, a spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

Gigi Becali îi dă încredere totală lui Octavian Popescu

Gigi Becali a vorbit despre evoluția lui Octavian Popescu în meciul cu Saburtalo, fiind mulțumit de evoluția puștiului. Totuși, a recunoscut că se așteaptă la mai multe din partea lui, anunțând că va lua numărul 10 pe care Florin Tănase îl lasă vacant după plecarea în China.

ADVERTISEMENT

În plus, în ultima parte a meciului cu Saburtalo, Octavian Popescu a ajuns să poarte banderola de căpitan, lucru remarcat de patronul vicecampioanei României.

„Tavi Popescu a avut două pase de gol. Mă aștept la mult, mult, mult mai mult de la el. Păi dacă e căpitan! El va lua numărul 10 al lui Tănase. Nu l-ați văzut la final că era căpitan? Dică a fost cu ideea, nu eu.

ADVERTISEMENT

Eu când vorbesc despre jucători, e o tactică de fapt”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT