Sport

Octavian Popescu dă vina pe Nicolae Dică pentru forma sa slabă de la FCSB: „Sunt mutat de pe o poziție pe alta”

Octavian Popescu (19 ani) e într-o formă foarte slabă în acest sezon. Fără gol marcat pentru FCSB, „decarul” dă vina pe tactica antrenorului. 
08.09.2022 | 13:46
Octavian Popescu da vina pe Nicolae Dica pentru forma sa slaba de la FCSB Sunt mutat de pe o pozitie pe alta
Octavian Popescu dă vina pe Nicolae Dică pentru forma sa slabă de la FCSB: „Sunt mutat de pe o poziție pe alta”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în sezonul trecut. Acum, internaționalul în vârstă de 19 ani n-a reușit decât două assist-uri, fără să marcheze însă vreun gol. Înaintea meciului cu West Ham, Popescu a dezvăluit din ce cauză se află într-o formă atât de slabă.

Octavian Popescu, bulversat de strategia lui Nicolae Dică. Fotbalistul a găsit explicații pentru forma slabă

Joi, 8 septembrie, Octavian Popescu va debuta în grupele unei competiții europene. De la ora 22:00, FCSB o înfruntă pe West Ham în prima etapă a Grupei B din UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, Tavi ar fi reprezentat un pericol pentru orice adversar pe care îl întâlnea FCSB sau echipa națională. Acum pare să fi rămas doar o umbră a fotbalistului care încânta pe toată lumea cu goluri de la distanță, pase decisive și driblinguri spectaculoase.

Cu toate acestea, Popescu nu disperă și e convins că își va reveni. Playmakerul roș-albaștrilor pune forma slabă pe seama pozițiilor pe care l-a folosit Nicolae Dică în acest sezon, mijlocaș central și al doilea vârf. Recent, Tavi a apelat la ședințe de mental coaching pentru a ieși din criză.

ADVERTISEMENT

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister. Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a declarat Octavian Popescu, conform sport.ro.

La FCSB, Tavi Popescu a dat cel mai mai bun randament atunci când a jucat în flancul stâng al atacului, acolo unde acum evoluează nimeni altul decât căpitanul Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Susținere masivă la Londra pentru FCSB

Deși va juca pe London Stadium, o arenă cu o capacitate de 62.500 de locuri, FCSB se va simți ca acasă la meciul cu West Ham. Românii au luat cu asalt casele de bilete pentru a-și susține favoriții din tribune. Vicecampioana României va umple sectorul din peluză rezervat oaspeților. Toate cele 3125 de bilete au fost vândute, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate eforturile pe care fanii din România le-au făcut pentru ajunge la Londra.

„A fost un antrenament intens, suntem 100% pregătiți pentru meci și sperăm să facem o figură frumoasă. Gazonul este foarte bun, se prezintă la cel mai înalt nivel. E și normal, e o echipă de Premier League.

ADVERTISEMENT

Așteptăm ca spectatorii să ne susțină așa cum ne-au susținut până acum. Este o bucurie, mai ales că debutez la Steaua București (n.r – la FCSB, în grupele unei competiții europene), sper să o fac cât mai bine, atât eu, cât și colegii.

Banii nu contează, trebuie să intrăm, să ne facem treabă și să facem un rezultat bun. Rezultatele vor veni, dar avem un început mai slab și sper să ne revenim cât mai curând. Da, un egal ar fi un rezultat pozitiv aici”, a adăugat „decarul” lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT