Sport

Sărbători de vis pentru Octavian Popescu: ce cadou și-a făcut „perla” FCSB chiar în ziua când a împlinit 19 ani. Foto

Octavian Popescu, mijlocașul FCSB-ului, a profitat de această vacanță pentru a susține examenul pentru dobândirea permisului de conducere, iar jucătorul de 19 ani este șofer cu acte în regulă.
28.12.2021 | 18:57
Sarbatori de vis pentru Octavian Popescu ce cadou sia facut perla FCSB chiar in ziua cand a implinit 19 ani Foto
Octavian Popescu a marcat de patru ori și a dat două pase decisive în 17 meciuri în acest sezon de Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Perla” lui Gigi Becali a reușit să treacă primul examen important din viață și este șofer cu acte în regulă începând din data de 28 decembrie.

Deși nu s-a înscris la examenul de Bacalaureat, Octavian Popescu îi dă peste nas lui Florinel Coman și ar putea de acum să îl aducă cu mașina la antrenamentele FCSB-ului de la baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu s-a înscris la Bacalaureat, dar a luat permisul de conducere

Puștiul de 19 ani nu s-a înscris la susținerea examenului de Bacalaureat în această vară, însă a dobândit permisul de conducere chiar de ziua lui. Născut în 2002 la Nucet, Octavian Popescu a împlinit 19 ani pe data de 27 decembrie.

Octavian Popescu a luat permisul de conducere chiar de ziua lui de naștere. Sursă foto: captură Instagram Octavian Popescu
Octavian Popescu a luat permisul de conducere chiar de ziua lui de naștere. Sursă foto: captură Instagram Octavian Popescu.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali i-a mărit salariul lui Octavian Popescu la FCSB, așa că jucătorul își va putea permite acum o mașină, sau poate că omul de afaceri îi va face una cadou. La fel a procedat cu un alt tânăr jucător, Ianis Stoica, căruia tocmai i-a cumpărat un apartament de ziua lui.

ADVERTISEMENT

Dacă la Universitatea Craiova, Tavi avea un salariu de doar 600 de lei, când a semnat cu FCSB puștiul a primit din start 1.000 de euro pe lună. În doar patru luni, salariul său a fost mărit la 3.000 de euro, iar din ianuarie 2021 a urcat la 4.000 de euro.

„Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună. Și urmează încă o mărire, din noul an.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu urcă din ianuarie, ca să zic așa, la 4.000 de euro lunar! Progresul e evident, iar Gigi e foarte încântat de jucător” – Giovani Becali, exclusiv pentru FANATIK.

Florinel Coman a avut probleme cu permisul de conducere

Florinel Coman a fost în centrul unui scandal uriaș după ce a fost oprit de poliție pe autostrada București-Constanța cu un permis obținut în Ucraina.

ADVERTISEMENT
Permisul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman
Permisul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman.

Vedeta FCSB-ului a avut din acel moment un sezon de coșmar riscă până la cinci ani de închisoare cu executare, iar FANATIK a aflat în exclusivitate cum fotbalistul l-a sunat disperat în miez de noapte pe Gigi Becali.

Coman a condus pe Autostrada Soarelui cu 165 de kilometri pe oră și i-a fost rușine să discute cu Gigi Becali: „I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat”.

Ancheta este încă în desfășurare însă un precendent îi dă fiori lui Florinel Coman, care ar putea intra la închisoare, iar dacă se va dovedi că fotbalistul FCSB-ului nu a urmat o școală de soferi sau nu a susținut un examen pe teritoriul Ucrainei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT