Sport

Selecționerul U21 Florin Bratu încearcă să-l convingă pe Edi Iordănescu să i-l lase pe Octavian Popescu: „Ne batem pe el!”

Florin Bratu, selecționerul U21 al României, a recunoscut că se „luptă” cu Edi Iordănescu pentru convocarea lui Octavian Popescu la următoarele meciuri ale „tricolorilor mici”.
17.03.2022 | 20:04
Selectionerul U21 Florin Bratu incearca sal convinga pe Edi Iordanescu sa il lase pe Octavian Popescu Ne batem pe el
Selecționerul U21 Florin Bratu încearcă să-l convingă pe Edi Iordănescu să i-l lase pe Octavian Popescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Bratu a vorbit și despre jucătorii pe care îi are în vedere de la FCSB, dar și despre Jovan Markovic, care se află în aceeași situație ca Tavi Popescu, adică este dorit și de Edi Iordănescu la naționala mare a României.

Selecționerul U21 Florin Bratu încearcă să-l convingă pe Edi Iordănescu să i-l lase pe Octavian Popescu

Florin Bratu, selecționerul U21, a recunoscut că încearcă să îl convingă pe Edi Iordănescu să i-l lase pe Octavian Popescu pentru meciurile națuionalei de tineret.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate dorința lui Edi Iordănescu de a-l debuta pe Tavi Popescu la naționala mare, în meciurile amicale cu Grecia și Israel.

„Tavi Popescu e pe lista amândurora, ne batem pe el. Vom vedea. M-am întâlnit cu Pintilii, am câțiva jucători în minte.

ADVERTISEMENT

E Tavi Popescu, Ianis Stoica, Perianu, mai era și Șerban. Ei ar fi. Orice e posibil, este pe ambele liste și Jovan Markovic”, a spus Florin Bratu, la TV DigiSport.

„Îmi plac antrenamentele lui Toni Petre!”

Florin Bratu a continuat și a recunoscut că a participat la câteva antrenamente ale FCSB-ului, fiind mulțumit de felul în care Toni Petrea își pregătește jucătorii:

ADVERTISEMENT

„Eu știu că jucătorii sunt mulțumiți de Toni Petrea. E un nivel bun de motivare, eu am fost, am participat la antrenamentele lui Toni Petrea, chiar îmi place ce am văzut.

Nu degeaba a venit Toni Petrea. Dacă ne amintim, o parte din jucători au fost întrebați cine să vină la FCSB după plecarea lui Todoran”.

ADVERTISEMENT

„Au mai fost oferte de 8-10 milioane în trecut pentru el și Gigi nu l-a mai vândut. Nu cred că e momentul să fie vândut.

Eu cred în dezvoltarea lui, a bifat prima condiție să devină un lider la echipă, pe urmă trebuie să aibă realizări în cupele europene și să se impună și la națională.

Abia apoi putem să vorbim despre un transfer bun în străinătate. Din punct de vedere fizic a crescut în ultimul timp. Nu cred că Gigi va vinde pe 8-10 milioane de euro!”, a spus și Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT