Sport

Octavian Popescu i-a ieșit de la inimă lui Gigi Becali: „M-a dezamăgit. 100% se întâmplă ceva”

Octavian Popescu a dezamăgit din nou în tricoul FCSB-ului. Căpitan în meciul cu Anderlecht, „decarul” l-a supărat pe principalul său susținător, Gigi Becali.
16.09.2022 | 16:11
Octavian Popescu ia iesit de la inima lui Gigi Becali Ma dezamagit 100 se intampla ceva
Octavian Popescu i-a ieșit de la inimă lui Gigi Becali: „M-a dezamăgit. 100% se întâmplă ceva”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În lipsa lui Florinel Coman, accidentat ușor, Octavian Popescu a fost căpitanul lui FCSB în remiza cu Anderlecht, scor 0-0, din etapa a 2-a a Grupei B din Confernece League. Fără gol marcat în acest sezon, mijlocașul a dezamăgit și contra belgienilor. Cel mai supărat a fost patronul Gigi Becali.

Octavian Popescu nu mai e feblețea lui Gigi Becali. De ce crede patronul FCSB că playmaker-ul e într-o formă atât de slabă

„Pe mine m-a dezamăgit Tavi. Nu știu ce e cu el. Trebuia să facă ceva. Era pâine de mâncat aseară pentru Tavi. Vreau, dacă nu crește, măcar să fie ăla care a fost.

ADVERTISEMENT

A dat două goluri. Nu vreau să dea 10 goluri, să dea măcar, 8, să dea 6! Normal că am așteptări. Aștept să dribleze doi și să dea un pas.

A avut ieri, de exemplu, să dea pas în centru pe 16 metri, dar nu, el tot timpul pasează spre tușă. Nu mai are viziunea aia.

ADVERTISEMENT

Este ceva. 100% este ceva. Nu știu ce. E ceva sigur, dar nu știu ce”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce jucători l-au mulțumit pe patron în FCSB – Anderlecht 0-0

Tavi Popescu n-a fost singura dezamăgire a serii pentru Gigi Becali. Latifundiarului din Pipera nu i-a plăcut cum a jucat Bogdan Rusu, titularizat de Nicolae Dică în atacul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Totuși, au fost și fotbaliști care l-au impresionat pe Becali, în frunte cu Darius Olaru, Malcom Edjouma și Alexandru Pantea.

„Cine mi-a plăcut? Și-a revenit Olaru. De Edjouma nu mai spun. M-a încântat. Eu știam că are calitate, dar m-a încântat aseară. Olaru, Edjouma, Cordea, când a intrat, dar nu a avut timp să facă prea multe. Și Pantea dacă vreți, mi-a plăcut curajul lui.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Miculescu și Compagno, fără realizări) Stai că nu joci cu Mioveni sau Chindia. Joci cu fundași centrali de valoare. Voi ați comentat. Nu poți face ce vrei cu ei acolo. Compagno mi-a plăcut. Ce trebuie să facă a făcut”, a conchis Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT