Fotbal intern

Octavian Popescu, jucătorul “furat” Craiovei, a debutat la FCSB! Fotbalistul, ghidonat spre echipa lui Becali chiar de Pițurcă și Giovani. Exclusiv

20.09.2020 | 23:27
Octavian Popescu jucatorul furat Craiovei a debutat la FCSB Fotbalistul ghidonat spre echipa lui Becali chiar de Piturca si Giovani Exclusiv
Octavian Popescu, jucătorul "furat" Craiovei, a debutat la FCSB! Fotbalistul, ghidonat spre echipa lui Becali chiar de Pițurcă și Giovani. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a debutat la echipa mare a FCSB-ului la vârsta de 17 în meciul din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Argeș. Povestea transferului lui Popescu la FCSB a făcut valuri și a fost prezentată în exclusivitate de FANATIK încă din luna februarie, când fotbalistul a fost sub contract cu Universitatea Craiova.

Popescu este una dintre promisiunile fotbalului românesc și Universitatea Craiova l-a avut în curte până în vara acestui an. Numai că, oltenii s-au văzut în imposibilitatea de a-i prelungi contractul tânărului fotbalist, care a fost ghidonat spre formația lui Gigi Becali chiar de Victor Pițurcă (fostul antrenor al oltenilor) și impresarul Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 17 ani a semnat la începutul anului cu firma de impresariat controlată de Giovani Becali, iar celebrul impresar l-a convins pe jucător să meargă din vară la FCSB, echipa vărului său, Gigi Becali.

Octavian Popescu, jucătorul “furat” Craiovei, a debutat la FCSB! Ce spunea în urmă cu câteva luni despre transfer

În luna februarie, Octavian Popescu a vorbit pentru FANATIK de interesul celor de la FCSB: “Am văzut ce a apărut că mă vrea FCSB, dar nu pot să vorbesc de acest subiect. Este adevărat că am semnat recent cu firma domnului Giovani Becali, dar eu acum sunt sub contract cu U Craiova”, spunea atunci fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Și mama fotbalistului, Laura Popescu, a recunoscut la momentul respectiv că fiul ei este aproape de o mutare la FCSB, din postura de jucător liber, de situația lui ocupându-se impresarul Giovani Becali:

Da, este dorit de FCSB, dar nu ştiu ce va fi pentru că el are contract cu Universitatea Craiova până în vară. El este impresariat de domnul Giovani Becali şi dânsul ştie mai bine ce se întâmplă”, a spus Laura Popescu pentru FANATIK, în februarie.

ADVERTISEMENT

Popescu, împrumutat la Turris “peste capul” lui Becali! Ce a făcut patronul FCSB când a aflat

Chiar dacă a venit pandemia, lucrurile au mers conform planului. Octavian Popescu a ajuns în vară în curtea celor de la FCSB, însă roș-albaștrii au decis să îl împrumute pe jucător la Turris Turnu Măgurele, în luna august.

🤝📝AFC Turris anunță că a semnat un acord de imprumut cu jucătorul Octavian Popescu.⚽️ Octavian Popescu este un junior…

Geplaatst door FC Turris Turnu Măgurele op Donderdag 20 augustus 2020

Mijlocașul chiar a marcat la debut pentru Turris, într-un meci amical împotriva Concordiei Chiajna. Din informațiile FANATIK, el nu a mai rămas la echipa lui Lincar după ce Gigi Becali a aflat că jucătorul a fost împrumutat “peste capul lui” la Turris.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB nici nu a vrut să audă și la scurt timp după ce a fost prezentat la Turris, Octavian Popescu s-a întors la FCSB. Debutul său la echipa mare a venit în etapa a patra, cu FC Argeș. El a contribuit la golul trei marcat de Dennis Man, oferind o pasă foarte bună care a dus la marcarea golului.

”E foarte talentat, foarte bun. Putea chiar să se impună la echipa mare a Craiovei când eram acolo”, Victor Pițurcă despre Octavian Popescu

  • 17 ani are Octavian Popescu
  • 0 euro a plătit FCSB pentru transferul său de la Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 3,14 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT