Fotbal intern

Octavian Popescu, lăudat în continuare de dinamoviști: ”E peste ce juca Man”

03.02.2021 | 08:55
Octavian Popescu laudat in continuare de dinamovisti E peste ce juca Man
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii continuă cu laudele pentru atacantul rivalei FCSB, Octavian Popescu, chiar înaintea marelui derby care se va disputa de la ora 20:45.

Primul din tabăra ”câinilor” care a vorbit deschis despre talentul uriaș al jucătorului roș-albaștrilor a fost Cornel Dinu, care l-a comparat cu legendarul Florea Dumitrache.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, ”Procurorul” a continuat să-l evidențieze pe puștiul de 18 ani căruia i-a prezis un viitor mai bun decât cel al lui Adrian Mutu.

Octavian Popescu, lăudat de rivalii de la Dinamo

Acum a venit rândul unui alt dinamovist, Claudiu Vaișcovici, să remarce calitățile incredibile ale lui Octavian Popescu și să-l laude pe noul star de la FCSB. Și asta chiar înaintea marelui derby din etapa a 21-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

”E un sportiv cu calități excelente, un copil care, dacă e bine îndrumat și bine susținut, reușește. Că știți cum e la FCSB, dacă nu îi place patronului de tine, începe să dea în tine și poate să clacheze psihic copilul”, a declarat Vaișcovici la emisiunea Liga Digi Sport.

”Dar, eu cred că el trebuie ajutat, încurajat la început. Dar se vede că știe, se vede că e peste ceea ce juca Man la început, când l-a dus de la Arad. Octavian Popescu poate să crească cu sfaturi bune.

ADVERTISEMENT

Poate fi vândut pe o sumă și mai mare. Deocamdată, Man rămâne cel mai mare transfer al nostru din țară afară. Spunea cineva că a fost Mutu. Dar Mutu plecase din Italia la Chelsea E altceva. Dar aici Man rămâne cel mai valoros”, a încheiat fostul atacant de la Dinamo.

Gigi Becali este tot mai încântat de Octavian Popescu, despre care spune că va fi următorul mare transfer al FCSB-ului și pentru care  visează să încaseze 100.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor și-a mai micșorat cererea în cazul vreunei oferte pentru noua sa ”perlă”, comparându-l pe jucătorul său cu starurile de la PSG, Kylian Mbappe și Neymar.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,81 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT