Sport

Octavian Popescu, lăudat pentru creativitatea sa: „E singurul fotbalist cu minte, care își asumă pase!”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ despre Octavian Popescu, pe care îl consideră cel mai bun jucător din România.
26.01.2023 | 00:35
Octavian Popescu laudat pentru creativitatea sa E singurul fotbalist cu minte care isi asuma pase Video exclusiv
Octavian Popescu, lăudat pentru creativitatea sa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, este încântat de faptul că puștiul FCSB-ului își asumă pase dificile, care pot deveni decisive pentru colegii săi.

Octavian Popescu, lăudat de Dumitru Dragomir pentru creativitatea sa

Dumitru Dragomir a vorbit în direct la noua emisiune moderată de Horia Ivanovici, PROFEŢIILE LUI MITICĂ, despre Octavian Popescu, pe care l-a lăudat pentru creativitatea sa:

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu de la Steaua (N.r-FCSB), pe care foarte mulți specialiști, cu ghilimelele de rigoare, îl consideră că ba că nu joacă, ba că… păi, băi, e singurul fotbalist cu minte, care își asumă pase.

Adică greșește 4-5 pase, dar o dă pe ultima decisivă, cum a fost și la meciul cu Hermannstadt, că de la el a plecat totul”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir despre Octavian Popescu: „E cel mai bun din România!”. Ce alți jucători din SuperLiga l-au impresionat

„E un jucător de mare valoare, cel mai bun din România!”, a mai spus Dumitru Dragomir la PROFEŢIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă pe canalul de YouTube FANATIK.

Pe lângă Octavian Popescu, Dumitru Dragomir a fost impresionat de alți patru jucători care evoluează în SuperLiga. Surprinzător, toți sunt portari! „De competiție înaltă sunt doar patru – cinci în această țară. Trei portari… Pe primul loc, cel de la Voluntari. Pe locul doi ambii portari ai Stelei (n.r. – FCSB), iar pe locul trei și cel de la Rapid. Aceștia patru sunt jucători de cupe europene, fac pariu pe cât vrei. Mai ales cei trecuți de 1,92 sau 1,93…”, a declarat fostul președinte al LPF.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a avut un început mai slab de sezon la FCSB, motiv pentru care pentru o scurtă perioadă de timp a ajuns să fie rezervă. Totuși, perioada slabă nu a continuat, iar puștiul „roș-albaștrilor” și-a revenit la forma pe care a arătat-o în sezonul precedent.

În acest sezon, Octavian Popescu are 2 goluri și 6 pase decisive pentru FCSB în 31 de meciuri jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

„Dacă fac un meci prost, deja încep cu gânduri. Ce fac… Acum, pe final, m-am dezgheţat la minte să nu mai pun problema dacă am făcut un meci prost. Puneam presiune.

Acum nu mai pun… Acum sunt foarte relaxat, începusem să intru foarte crispat la meciuri. Acum intru pe teren, sunt relaxat şi fac ce trebuie şi s-a văzut în ultimele meciuri”, a spus recent Octavian Popescu.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 20 de ani are Octavian Popescu

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT