Sport

Octavian Popescu, luat la rost în platourile TV după ce s-a certat cu fanii naționalei: „Mi se pare cam mult, nu spui nimic în fotbal!”

Octavian Popescu a fost luat la rost în platourile TV de către Helmuth Duckadam și Răzvan Raț pentru că s-a certat cu suporterii naționalei după meciul cu Bosnia, scor 0-1.
13.06.2022 | 21:15
Octavian Popescu luat la rost in platourile TV dupa ce sa certat cu fanii nationalei Mi se pare cam mult nu spui nimic in fotbal
Octavian Popescu, certat în platourile TV după ce s-a certat cu fanii naționalei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în exclusivitate despre conflictul pe care Octavian Popescu l-a avut cu suporterii naționalei la finalul meciului cu Bosnia.

Octavian Popescu, luat la rost în platourile TV după ce s-a certat cu fanii naționalei

Helmuth Duckadam și Răzvan Raț l-au certat în direct la TV pe Octavian Popescu, reproșându-i „perlei FCSB-ului” faptul că a avut o dispută cu suporterii naționalei.

ADVERTISEMENT

„La meciul cu Finlanda și-a aruncat tricoul puțin mai în față, nu putem să îl criticăm pentru asta, mi s-ar părea cam mult.

În schimb, nu sunt deloc de acord cu ce a făcut la finalul meciului cu Bosnia când s-a luat în gură cu suporterii români veniți să îi vadă pe jucători!”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, după cum se arată pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

„Mi se pare cam mult, încă nu spui nimic în fotbal!”

Răzvan Raț a continuat ideea începută de Helmuth Duckadam și l-a tras de urechi pe Octavian Popescu, explicându-i că nu i s-a întâmplat vreodată să se certe cu fanii naționalei:

ADVERTISEMENT

„Sunt de acord cu Helmuth, nu e în regulă să te cerți suporterii. Nu cred că eu, Chivu sau Mutu ne-am certat vreodată cu suporterii.

Ce era să mai spun dacă ni se dădea cu terenul în cap. Mi se pare cam mult, pentru că încă nu spui nimic în fotbal și te iei cu fanii”.

ADVERTISEMENT

„Cu tot respectul pentru Octavian Popescu, nici nu-l cunosc, dar nu a demonstrat nimic în fotbal, nu joacă undeva unde să își permită să aibă astfel de ieșiri.

Se întâmplă, suntem obișnuiți cu toții să înjure fanii”, a mai spus Răzvan Raț.

Octavian Popescu are patru prezențe pentru naționala mare a României, fără să fi înscris până acum vreun gol și meciul cu Finlanda a fost primul al său când a început partida din postura de titular.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,95 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT