Fotbal intern

Octavian Popescu marchează şi în afara terenului! Iubita fotbalistului, mesaj special după golul perlei lui Gigi Becali. Foto

19.04.2021 | 10:21
Octavian Popescu marcheaza si in afara terenului Iubita fotbalistului mesaj special dupa golul perlei lui Gigi Becali Foto
Octavian Popescu marchează şi în afara terenului! Iubita fotbalistului, mesaj special după golul perlei lui Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a marcat al doilea său gol în actualul sezon şi a ajutat-o pe FCSB să câştige meciul cu FC Botoşani, scor 2-1. La scurt timp după a reuşit să înscrie, iubita jucătorului i-a făcut o declaraţie de dragoste pe Instagram.

În minutul 66 al meciului FCSB – FC Botoşani, când moldovenii erau în avantaj pe tabelă, Octavian Popescu l-a învins pe Eduard Pap cu o execuţie magistrală şi a dat startul întoarcerii de scor pentru liderul play-off-ului. La scurt timp, iubita fotbalistului de 18 ani a postat un mesaj special.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a primit Octavian Popescu de la iubită după ce a marcat în FCSB – Botoşani 2-1

De câteva luni, Octavian Popescu are o relaţie cu Alina, o studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti. Imediat după ce fotbalistul de 18 ani a înscris în poarta lui FC Botoşani, acesta a primit o declaraţie de dragoste pe Instagram.

“Love you, Octavian Popescu (n.r. Te iubesc, Octavian Popescu)”, a fost mesajul postat pe Instastory de iubita fotbalistului, în timp ce pe fundal era reluat golul marcat de acesta.

ADVERTISEMENT

După victoria în faţa lui Dinamo, scor 1-0, din campionat, Octavian Popescu a postat o fotografie cu Alina pe Instastory, una dintre primele în care cei doi apar împreună.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Octavian Popescu: “A fost cel mai bun jucător de pe teren”

Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu şi a susţinut că mijlocaşul ofensiv de 18 ani s-a inspirat din reuşitele lui Neymar. Fostul internaţional român a precizat că perla lui Gigi Becali s-a numărat printre cei mai buni jucători de pe teren în meciul FCSB – FC Botoşani 2-1.

ADVERTISEMENT

“S-a inspirat de la Neymar. În multe momente, Neymar, cu capul în pământ, dă la poartă. Nu cred că s-a informat de poziţia portarului. Din instinct a şutat. Şi-a făcut pasul şi, cu capul în pământ, a dat la poarta. E decizia de moment, inspiraţia lui să dea la poarta. Nu-şi asuma, în multe momente, să finalizeze.

El a fost activ, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Să nu uităm de câteva pase interesante ale lui Octavian Popescu şi chiar în primele minute din partea a doua, cu o pasă foarte bună pentru Tănase, care şuteaza în plasa laterală.

ADVERTISEMENT

Iar el trebuie să înteleagă că ăsta e statutul lui în echipă în momentul de faţă, trebuie să uite de Man, de Coman şi să-şi asume în multe momente din joc să scoată adversar din joc, să pună în valoare atacantul şi, bineînţeles, să ia acţiuni individuale şi să finalizeze. Ăsta e Octavian Popescu pe care şi-l doresc toţi din echipă”, a spus Ilie Dumitrescu la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: