Sport

Octavian Popescu, pe lista unui club din Serie A! Anunţul făcut de presa din Italia

Octavian Popescu este jucătorul de pe urma căruia Gigi Becali speră să dea marea lovitură, iar mijlocaşul ofensiv de 19 ani se află pe radarul unui club din Serie B.
22.05.2022 | 18:22
Octavian Popescu pe lista unui club din Serie A Anuntul facut de presa din Italia
Octavian Popescu este dorit de un club din Serie A (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat din nou titlul de campioană a României, în faţa lui CFR Cluj, dar ar putea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Octavian Popescu, unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti din Casa Pariurilor Liga 1, este dorit în Serie A.

Torino, interesată de Octavian Popescu, “perla” celor de la FCSB

Octavian Popescu a reuşit un nou sezon bun la FCSB, cu 9 goluri marcate în 37 de meciuri, şi a intrat în vizorul lui Torino. Presa din Italia anunţă că internaţionalul român se află pe lista lui Davide Vagnati, directorul sportiv al lui Torino.

ADVERTISEMENT

“Josip Brekalo a decis să nu rămână la Torino, în ciuda dorinţei clubului de a-l cumpăra definitiv de la Wolfsburg. Pentru a-l înlocui, directorul sportiv Vagnati se gândește la Octavian Popescu, un mijlocaș ofensiv de 19 ani de la Steaua București (n.r. FCSB)”, au anunţat jurnaliştii de la calciomercato.com.

La meciul FCSB – U Craiova 0-2, din play-off, un scouter al lui Torino a fost prezent la meci, însă Victor Becali a susţinut că prezenţa acestuia pe Arena Naţională nu a fost doar pentru a-l urmări pe Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

“Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar ați înțeles greșit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător și să vadă un altul”, spunea Victor Becali la GSP Live.

Octavian Popescu a dezvăluit pentru FANATIK unde vrea să se transfere

Într-un interviu acordat revistei FANATIK, Octavian Popescu a dezvăluit unde îşi doreşte să ajungă şi care este echipa preferată din fotbalul european.

ADVERTISEMENT

“Mă uit la fotbalul din vest, îmi place Anglia, dar eu mă văd în Spania, în Primera Division. Parcă jocul de acolo e mai pe gustul meu și pe calitățile mele. Sunt fan Real Madrid ca echipă, iar ca jucător sunt fan Neymar! Îmi place mult de el, de jocul lui”, spunea Octavian Popescu pentru FANATIK.

Turcii anunţă că şi Beşiktaş este interesată. Gigi Becali cere zeci de milioane de euro

Recent, presa din Turcia a anunţat că Octavian Popescu ar fi dorit şi de Beşiktaş, formaţie care a terminat pe locul 6 în actualul sezon din Super Lig. “Vulturii” nu vor juca în cupele europene din stagiunea viitoare.

ADVERTISEMENT

“S-a aflat că ‘vulturii’, care au prins mare avânt cu Ismael pe bancă, au intrat deja în contact cu starul din fotbalul românesc. Beșiktaș este interesată de Octavian Popescu, unul dintre cele importante viitoare staruri ale fotbalului din România”, anunţau turcii.

Gigi Becali nu este dispus să se despartă prea uşor de Octavian Popescu, jucător de pe urma căruia vrea să obţină zeci de milioane de euro. În urmă cu o lună, patronul FCSB anunţa că nu va accepta 20.000.000 de euro şi i-a setat preţul la 50.000.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,77 este cota pentru ”peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT