Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik confirmat! Octavian Popescu ratează meciul cu Sepsi! Când revine starul lui FCSB după accidentarea suferită la echipa națională. Update Exclusiv

Pierdere importantă pentru FCSB înaintea meciului cu Sepsi. Octavian Popescu e out pentru deplasarea de la Sf. Gheorghe! Când va reveni vedeta roș-albaștrilor.
01.04.2023 | 22:52
Fanatik confirmat Octavian Popescu rateaza meciul cu Sepsi Cand revine starul lui FCSB dupa accidentarea suferita la echipa nationala Update Exclusiv
ADVERTISEMENT
01-04-2023
19:55

Tavi Popescu, absent la jocul Sepsi - FCSB

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK conform căreia Octavian Popescu, accidentat la națională, nu va juca în partida cu Sepsi, din etapa a 2-a a play-off-ului din SuperLiga.

”De data asta, chiar nu avem nimic de reproșat legat de felul în care jucătorii noștri s-au pregătit la loturile naționale. Accidentarea lui Tavi Popescu se putea întâmpla oricui.  Nu e în lot pentru meciul cu Sepsi, va rămâne acasă, dar sunt șanse foarte mari să fie în lot la meciul cu CFR Cluj. E o entorsă, dar una ușoară.

Nu are nimeni nicio vină. Chiar am apreciat transparența FRF. Au venit jucătorii monitorizați, sunt ok. Șut a venit bine, Olaru a venit bine. Chiar s-au antrenat foarte bine. Până acum, da, veneau unii nemulțumiți, dar acum au venit toți bine”, a declarat Stoica, conform Orange Sport.

Octavian Popescu este marea pierdere a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi din etapa a 2-a a play-off-ului. Vedeta în vârstă de 20 de ani a roș-albaștrilor s-a accidentat în România – Belarus 2-1.

Când revine Octavian Popescu. Vedeta lui FCSB a suferit o entorsă în România – Belarus 2-1

FANATIK a aflat în exclusivitate când va reveni pe gazon Octavian Popescu. Din informațiile obținute de site-ul nostru, „decarul”  roș-albaștrilor nu va face parte din lot pentru deplasarea de la Sf. Gheorghe, dar va fi apt de joc pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre campioană și vicecampioană este programat în etapa a 3-a din play-off-ul din SuperLiga, pe 9 aprilie, în Duminica Floriilor. Duelul va avea loc în Gruia, acolo unde FCSB s-a impus ultima dată, scor 1-0, golul victoriei fiind înscris de Malcom Edjouma, în colaborare cu Tavi Popescu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum arată glezna lui Tavi Popescu

În timp ce colegii săi se pregătesc pentru meciul cu Sepsi, Octavian Popescu trage tare să se recupereze și să fie într-o formă cât mai bună la derby-ul cu CFR Cluj. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a suferit o entorsă, după cum a anunțat gsp.ro, în repriza a doua a confruntării România – Belarus 2-1.

ADVERTISEMENT

Pe contul oficial de Instagram, Tavi Popescu a postat o fotografie care exprimă starea sa de sănătate. În imagine se poate vedea clar că „decarul”, care stă întins pe pat în cabinetul medical de la baza de antrenament a FCSB-ului, are glezna dreaptă bandajată.

gleznă bandajată Tavi Popescu
Octavian Popescu, cu glezna bandajată. FOTO: Instagram @octavianpopescu7

Octavian Popescu scos de Gigi Becali din primul „11” al FCSB-ului

Chiar dacă ar fi fost apt din punct de vedere medical, Tavi Popescu nu ar fi început oricum meciul Sepsi – FCSB. După prima etapă din play-off, când roș-albaștrii au remizat, acasă, cu U Craiova, Gigi Becali a anunțat că fotbalistul de 20 de ani va fi rezervă de acum înainte și va mai intra de la început doar dacă Florinel Coman nu dă randament.

ADVERTISEMENT

„Păi cum să fie titular Tavi Popescu, când Florinel (n.r. – Coman) e prea bun. Până acum am încercat și am făcut niște lucruri, bine, meritate, și nu zic că nu merită și acum, dar e prea bun Coman și eu nedreptate nu mai pot să fac.

Și nu numai că fac nedreptate, e chestiune de campionat. Acum nu mai stăm să promovăm jucători, pentru că sunt câteva meciuri în play-off în care trebuie să joace cei mai buni. Și pe postul lui la mijloc acolo e Olaru, Malcom (n.r. – Edjouma) și cu Șut pe care nu ai cum să-i scoți.

ADVERTISEMENT

Nu e frumos să-l iei pe Coman din stânga, să-l bagi în dreapta, să-l batjocorești așa de colo-colo, când el e cel mai bun la ora asta. Tavi Popescu poate să joace, să fie mai bun decât Coman. De azi înainte el va juca pe post cu Coman. E mai bun el, joacă el. E mai bun Coman, joacă Coman. La ora asta e mai bun Coman.

După aia, la anul, mai facem mișmașuri, nu contează. Îl forțăm pe Tavi să luăm banii pe el, dar la ora asta ne interesează campionatul și dreptatea. Și dreptatea e Coman titular”, a mai spus Gigi Becali, după acțiunea echipei naționale a României.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. În fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT