Sport

Octavian Popescu, primul gol al sezonului în FCSB – Rapid! Nu mai marcase de aproape şase luni. A ieşit de pe teren cu probleme medicale. Video

Octavian Popescu a marcat primul gol al sezonului în FCSB - Rapid. Perla lui Gigi Becali nu mai marcase de aproape şase luni, de la finalul stagiunii trecute.
06.11.2022 | 22:56
Octavian Popescu primul gol al sezonului in FCSB  Rapid Nu mai marcase de aproape sase luni A iesit de pe teren cu probleme medicale Video
Octavian Popescu, la primul gol al sezonului pentru FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a trebuit să aştepte 27 de meciuri pentru primul gol marcat în sezonul 2022-2023. După ce a strălucit în stagiunea trecută, mijlocaşul ofensiv de 19 ani nu a reuşit să continue pe trend ascendent şi chiar a ajuns să fie criticat de Gigi Becali.

Octavian Popescu a spart gheaţa în sezonul 2022-2023. A marcat în repriza secundă din FCSB – Rapid

Primul semn de viaţă pentru Octavian Popescu a venit în minutul 14, când i-a pasat decisiv lui Andrei Cordea, care a deschis scorul în FCSB – Rapid. Mijlocaşul de 19 ani a continuat prestaţia bună, iar în a doua repriză a reuşit să puncteze şi pe tabelă.

ADVERTISEMENT

În minutul 57, după o acţiune a lui Andrei Cordea, mingea a ajuns la Octavian Popescu. Internaţionalul român l-a învins cu uşurinţă pe Horaţiu Moldovan şi a celebrat primul gol al sezonului în faţa ultraşilor din Peluza Nord. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL.

De asemenea, după ce a marcat golul de 3-0, Octavian Popescu a luat un tricou mai vechi al FCSB-ului, pe care era trecut numele lui Bogdan “Bassa” Bercan, un suporter al “roş-albaştrilor” care a murit înaintea partidei cu West Ham United.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a marcat în FCSB – Rapid, Octavian Popescu a acuzat probeleme musculare. Mijlocaşul de 19 ani a încercat să continue jocul, dar până la urmă a fost schimbat. În minutul 64, David Miculescu i-a luat locul “decarului”.

Octavian Popescu nu mai marcase din ultima etapă a sezonului trecut. Ce promitea, în mai, după FCSB – CFR Cluj 3-1

Octavian Popescu a fost nevoit să aştepte aproape şase luni pentru un nou gol în SuperLiga. Precedenta reuşită o bifase pe 22 mai, în FCSB – CFR Cluj 3-1, în ultima etapă a play-off-ului. Atunci, mijlocaşul ofensiv deschidea scorul în partida de la Buzău, care s-a vrut o finală cu titlul pe masă, însă “roş-albaştrii” au ratat şansa unui decisiv, după o remiză cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului cu CFR Cluj, Octavian Popescu anunţa că vrea să marcheze de două ori mai multe goluri în sezonul 2022-2023, însă primul gol în actuala stagiune a venit abia la începutul lunii noiembrie.

“Mi-am propus să marchez dublu faţă de anul trecut, iar acum îmi doresc să marchez dublu faţă de sezonul ăsta. Eu nu mă gândesc la plecare. Îmi doresc mai mult să iau titlul cu FCSB decât să plec”, spunea Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Octavian Popescu a marcat 10 goluri în 38 de meciuri şi a mai oferit alte 4 pase decisive. Acum, în actuala stagiune, mijlocaşul ofensiv a înscris 1 gol şi a oferit 3 pase decisive în 27 de meciuri.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate” la Oțelul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT