Sport

Gigi Becali l-a evaluat la 100 de milioane de euro, dar are unul dintre cele mai mici salarii de la FCSB! Cât câştigă Octavian Popescu. Exclusiv

Octavian Popescu este evaluat de Gigi Becali la 100 de milioane de euro, însă atacantul celor de la FCSB are printre cele mai mici salarii din lotul vicecampioanei.
26.01.2022 | 19:09
Gigi Becali la evaluat la 100 de milioane de euro dar are unul dintre cele mai mici salarii de la FCSB Cat castiga Octavian Popescu Exclusiv
Octavian Popescu, unul dintre jucătorii cu cele mai mici salarii de la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat la egalitate, scor 3-3, cu CFR Cluj, în prima etapă din 2022. Cel mai bun jucător al roş-albaştrilor în derby a fost Octavian Popescu, atacantul în vârstă de 19 ani reuşind să înscrie un eurogol şi să creeze mai multe acţiuni periculoase.

Gigi Becali l-a evaluat la 100 de milioane de euro, dar are unul dintre cele mai mici salarii de la FCSB!

Gigi Becali este sigur că va lua bani mulţi pe Tavi Popescu, evalunându-l pe atacant la 100 de milioane de euro. Însă, la capitolul salarii, tânărul atacant este unul dintre codaşii din lotul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Octavian Popescu avea un salariu lunar de doar 3000 de euro până la începutul actualei stagiuni, ceea ce reprezenta unul dintre cele mai mici nu numai din lotul FCSB, ci din întreaga Liga 1.

Octavian Popescu, salariu dublat la începutul sezonului! Câştigă de 5 ori mai puţin decât Tănase

La începutul sezonului 2021-2022, Gigi Becali i-a dublat salariul lui Octavian Popescu, care încasează acum 6000 de euro pe lună. În comparaţie cu majoritatea titularilor, atacantul este departe la nivel salarial.

ADVERTISEMENT

De exemplu, căpitanul Florin Tănase încasează de cinci ori mai mult decât Octavian Popescu, având un salariu lunar de 30.000 de euro. De exemplu, Claudiu Keşeru, cel care a fost o umbră în meciul cu CFR Cluj are 25.000 de euro salariu lunar.

Neluţ Roşu, rezervă la UTA, câştigă mai bine decât Tavi Popescu!

Ceea ce înseamnă că face într-o lună banii pe care îi câştigă Octavian Popescu în patru luni. Ca termen din comparaţie în Liga 1, Neluţ Roşu, fotbalist legitimat la UTA Arad, câştigă 8000 de euro lunar. Iar mijlocaşul nu prinde un loc de titular în primul “11” al lui Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

Evoluţiile spectaculoase ale lui Tavi Popescu îl fac “pasibil” de o nouă mărire din partea lui Gigi Becali. FANATIK a aflat că în cazul în care Octavian Popescu va impresiona şi în derby, Gigi Becali ia în calcul o nouă majorare salarială pentru “perla” sa.

Alţi jucători care “trag” echipa, salarii la fel de mici la FCSB! Cum arată topul

În situaţia lui Octavian Popescu se află şi alţi jucători care “trag” echipa după ei deseori. Din informaţiile noastre, Vali Gheorghe, Andrei Cordea sau Adrian Şut, toţi au un salariu lunar de 6000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica, atacantul în vârstă de 19 ani care a impresionat în prima parte a sezonului în evoluţii câştigă şi mai puţin. Fiul fostului jucător de la Steaua Pompiliu Stoica încasează 4000 de euro lunar.

Salariile de la FCSB:

  1. Florin Tănase – 30.000 de euro
  2. Claudiu Keşeru – 25.000 de euro
  3. Florinel Coman  – 20.000 de euro
  4. Paulo Vinicius – 15.000 de euro

Budescu, dat afară din cauza salariului mare!

Constantin Budescu a fost şi el în topul salariilor de la FCSB, acesta fiind şi motivul pentru care mijlocaşul a fost pus pe liber. “Magicianul” încasa 20.000 de euro lunar, însă evoluţiile sale nu l-au mulţumit pe Gigi Becali şi cele două părţi au ajuns la un acord de reziliere în iarnă.

”Eu sunt bucuros pentru că Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane. I-am zis lui Meme azi că e posibil să ni-l fure vreunul cu 30-40 de milioane. Să-l fure repede acum. Dacă dă 30 de milioane, îl fură pe Tavi Popescu. Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 nu-l mai dau. Fără el, echipa are probleme, cum a fost cu Sepsi. El e cel mai important jucător, e mai important decât Tănase”, Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj, scor 3-3

  • 19 ani are Tavi Popescu
  • 1.900.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu pe site-ul transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,35 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT