Sport

Octavian Popescu, sfătuit să susțină examenul de bacalaureat: „Trebuie încurajat, pentru că nu e în regulă!”

Octavian Popescu a fost sfătuit de către Basarab Panduru să susțină examenul de bacalaureat în vară, pentru a obține diploma.
12.01.2023 | 22:00
Octavian Popescu sfatuit sa sustina examenul de bacalaureat Trebuie incurajat pentru ca nu e in regula
Octavian Popescu, sfătuit să își dea examenul de bacalaureat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră și că tinerii fotbaliști români ar trebui să facă două ore de limbă engleză pe săptămână, pentru a fi pregătiți în momentul în care pleacă la un club din străinătate.

Octavian Popescu, sfătuit să susțină examenul de bacalaureat

Octavian Popescu a fost sfătuit de Basarab Panduru să susțină examentul de bacalaureat în vară și are o propunere pentru tinerii fotbaliști din România.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că ar trebui încurajat Octavian Popescu să dea bacalaureatul, pentru că nu e ok. Pe ăștia tineri i-aș pune să studieze de două ori pe săptămână limba engleză.

Te duci în afară și stai într-un colț că nu știi să vorbești în engleză, nu te bagă nimeni în seamă”, a declarat Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu mă interesa școala, nu mai terminam toate clasele!”

Octavian Popescu a vorbit despre importanța școlii în viața sa, explicând că va susține examenul de bacalaureat în momentul în care va avea mai mult timp la dispoziție:

„Este foarte importantă școala. Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a explicat că își dorește de la Octavian Popescu să joace bine fotbal și să se concentreze pe ce are de făcut la echipă:

„Cel mai important pentru Tavi acum este fotbalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală.

ADVERTISEMENT

L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul. De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl întrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe”.

„Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”, spunea Mihai Stoica în luna iunie.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT