Sport

Octavian Popescu şi-a anunţat obiectivul pentru sezonul viitor după FCSB – CFR Cluj 3-1: “Dublu faţă de anul ăsta”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima etapă din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. La finalul meciului, jucătorii vicecampioanei României au oferit primele reacţii.
22.05.2022 | 23:52
Octavian Popescu sia anuntat obiectivul pentru sezonul viitor dupa FCSB  CFR Cluj 31 Dublu fata de anul asta
Reacţia lui Octavian Popescu după FCSB - CFR Cluj 3-1 (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

“Finala care nu a mai fost”, astfel va rămâne în istorie meciul FCSB – CFR Cluj 3-1, din ultima etapă a play-off-ului sezonului 2021-2022. Jucătorii lui Toni Petrea au oferit primele declaraţii la finalul partidei de la Buzău.

Reacţia lui Octavian Popescu după FCSB – CFR Cluj 3-1

Octavian Popescu a deschis scorul în FCSB – CFR Cluj, în minutul 30, şi a ajuns la 10 goluri marcate în actualul sezon. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani a susţinut că vrea să dubleze numărul reuşitelor în stagiunea viitoare.

ADVERTISEMENT

“Trei puncte care sunt degeaba. Am câştigat în faţa suporterilor noştri, cei mai fumoşi din România. Mi-a venit pe şut şi am tras. M-am bucurat.

Mi-am propus să marchez dublu faţă de anul trecut, iar acum îmi doresc să marchez dublu faţă de sezonul ăsta. Eu nu mă gândesc la plecare. Îmi doresc mai mult să iau titlul cu FCSB decât să plec”, a spus Octavian Popescu la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 3-1.

ADVERTISEMENT

Italienii au anunţat că Octavian Popescu s-ar afla pe lista lui Torino, formaţia de pe locul 10 din Serie A. Gigi Becali a anunţat recent că vrea 50.000.000 de euro în schimbul jucătorului de 19 ani.

Florin Tănase nu vrea să plece de la FCSB

La finalul meciului, Florin Tănase le-a transmis noi săgeţi rivalilor de la CFR Cluj, dar şi la adresa arbitrilor de la meciul cu FC Voluntari, din precedenta etapă. De asemenea, atacantul “roş-albaştrilor” a anunţat că rămâne la FCSB ca să câştige titlul în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

“Un meci bun, ne bucurăm că l-am câștigat. Păcat că nu am jucat cu trofeul pe masă, dar suntem fericiți că am câștigat pentru suporterii noștri care au fost alături de noi în acest sezon. Dacă ei (n.r. – CFR) câștigau în meciul direct, aici, îi felicitam, însă așa…

Și sezonul trecut se spunea în unele meciuri că avem nevoie de un atacant când nu marcam…. când marcam nu mai zicea nimeni nimic.

ADVERTISEMENT

Cred că am dovedit că suntem maturi, am câștigat la CFR pe teren, am câștigat și cu Craiova, probabil că am fi câștigat și cu Voluntari, dar dacă n-am avut VAR sau dacă domnul asistent nu a vrut să ridice fanionul. Rămân. Sunt cu gândul aici și vrea ca în sezonul viitor să câștigăm titlul”, a comentat Florin Tănase.

Adrian Şut, dublă în FCSB – CFR Cluj 3-1

Adrian Şut a fost omul meciului FCSB – CFR Cluj 3-1, după ce mijlocaşul central a reuşit o dublă contra campioanei României. La finalul meciului, fotbalistul de 23 de ani a susţinut că au fost mai multe momente care au dus la ratarea titlului.

“O victorie amară, care ne poate îmbunătăţi moralul. Suntem dezamăgiți că ne-am încurcat etapa trecută. Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi şi ne-au susţinut necondiţionat. Le mulţumesc că ne-au susţinut.

Contează ca noi să fim profesionişti. E important să fie concurenţă pe fiecare post. Suntem cea mai bună echipă din România, chiar dacă nu am câștigat titlul. Sunt mai multe momente în care am făcut paşi greşiţi. Au fost câteva meciuri în care ne-am încurcat.

Noi încercăm să dăm totul în fiecare sezon. Va veni şi momentul nostru. Vreau să îmi ajut echipa să câștige campionatul sezonul următor, să fiu cel mai bun și să fiu convocat la echipa națională”, a declarat Adrian Şut.

ADVERTISEMENT