Sport

Octavian Popescu, sperietoare pentru Viking înaintea meciului cu FCSB! Antrenorul norvegian a vorbit la superlativ despre ”perla” lui Gigi

FCSB este echipa cu mai multă experiență și calitate în duelul cu Viking, iar antrenorul norvegienilor, Morten Jensen, pare speriat de valoarea lui Octavian Popescu.
18.08.2022 | 09:20
Octavian Popescu sperietoare pentru Viking inaintea meciului cu FCSB Antrenorul norvegian a vorbit la superlativ despre perla lui Gigi
FCSB este echipa cu mai multă experiență și calitate în duelul cu Viking, iar antrenorul norvegienilor, Morten Jensen, pare speriat de valoarea lui Octavian Popescu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este nevoită să închidă ambele peluze ale Arenei Naționale la meciul cu norvegienii, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor.

Octavian Popescu, principalul pericol pentru norvegieni în FCSB – Viking

În conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, din prima manșă a play-off-ului Conference League, tehnicianul formației Viking, Morten Jensen, l-a remarcat pe Octavian Popescu, despre care a spus că este un adevărat talent.

ADVERTISEMENT

”Consider că Steaua (n.r. – FCSB) e o echipă cu tradiţie şi valoare şi pornește ca favorită. Dar dacă vom face un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă. Octavian Popescu consider că este un real pericol.

Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”, a declarat Morten Jensen.

ADVERTISEMENT

Norvegienii, speriați de atmosfera de pe Arena Națională

Tehnicianul celor de la Viking Stavanger recunoaște că FCSB va avea un avantaj prin faptul că va fi susținută de un public numeros și frenetic, însă anunță că jucătorii săi sunt motivați și abia așteaptă întâlnirea.

”În plus, vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în timpul meciului. Mă bucur foarte mult că vom juca în faţa 30.000 de spectatori şi abia aştept mâine seară să vedem cum va fi.

ADVERTISEMENT

E foarte interesant şi pentru noi să jucăm în faţa atâtor spectatori. Jucătorii noştri se consideră motivaţi de fanii din Norvegia, chiar dacă nu au putut veni la Bucureşti”, a încheiat Morten Jensen.

FCSB, artificiu cu acordul UEFA

Oferind detalii despre vânzarea tichetelor pentru FCSB – Viking Stavanger, Mihai Stoica a spus că interesul este chiar mai mare decât cel care a fost în 2013 când ”roș-albaștrii” o învingeau pe Chelsea pe Arena Națională, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Oficialii vicecampioanei României au apelat la un artificiu permis de UEFA și îi va așeza într-una din cele două peluze închise pe suporterii celor de la Viking. Prin urmare, FCSB nu va mai fi nevoită să blocheze minim două sectoare și jumătate de la o tribună, pentru maxim 200 de fani care vor veni din Norvegia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „total goluri FCSB: sub 1,5” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT