Sport

Octavian Popescu, suspendat la FC Voluntari – FCSB. Colțescu i-a dat galben după ce fusese schimbat! Cine îi ia locul

Octavian Popescu (19 ani) ratează meciul cu FC Voluntari dintr-un motiv incredibil! „Perla” lui Gigi Becali a văzut cartonașul galben după ce a mers să salute galeria FCSB.
05.02.2023 | 23:21
Octavian Popescu suspendat la FC Voluntari  FCSB Coltescu ia dat galben dupa ce fusese schimbat Cine ii ia locul
Octavian Popescu a ajuns la 4 cartonașe galbene și ratează meciul cu FC Voluntari. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să câștige pe final împotriva lui CFR Cluj, iar campionatul s-a relansat. Mihai Pintilii l-a pierdut însă pe Octavian Popescu pentru partida cu FC Voluntari. Va intra Florinel Coman, cel care revine după ce a fost suspendat în această rundă.

Octavian Popescu, suspendat după CFR Cluj – FCSB 0-1

Sebastian Colțescu a luat o decizie ciudată în prelungirile derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB.

Pentru a mai fragmenta jocul, vicecampioana României l-a aruncat în luptă pe Billel Omrani, fostul atacant al lui CFR Cluj, care i-a luat locul lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost îndemnat chiar de arbitru să iasă de pe teren prin punctul cel mai apropiat, pentru a evita să fie lovit de bulgării aruncați din tribune de fanii lui CFR Cluj.

Octavian Popescu a trecut prin fața sectorului ocupat de galeria FCSB-ului, care l-au chemat la salut, în timp ce jucătorul se îndrepta spre banca vestiare sau banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Tavi Popescu a decis să îi salute pe ultrașii de la Peluza Nord, Sebastian Colțescu a oprit meciul și i-a arătat cartonașul galben, spre disperarea jucătorului care încerca să îi explice că nu a făcut nimic.

Octavian Popescu a ajuns la patru cartonașe galbene și ratează meciul cu FC Voluntari. Florinel Coman îi ia locul

Tavi Popescu nu a putut să se bucure pe deplin de victorie și și-a dat seama în momentul în care a Colțescu i-a arătat cartonașul galben că va rata partida cu FC Voluntari. Astfel, la meciul cu ilfovenii, Florinel Coman va fi cel care îi va lua locul lui în primul unsprezece.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu va reveni astfel pe teren la FCSB la derby-ul cu fosta sa echipă, Universitatea Craiova, pe data de de 19 februarie.

Tot din cauza suspendărilor, FCSB nu i-a avut la derby-ul cu CFR Cluj pe Florinel Coman și Joyskim Dawa.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB