Sport

Octavian Popescu, trimis la psiholog după ce a fost anunțat titular la FCSB: ”Nu ai cum să gestionezi situația”

Octavian Popescu este considerat o adevărată bijuterie de Gigi Becali și nu concepe echipa fără el în teren, însă un fost atacant crede că fotbalistul de la FCSB ar trebui să meargă la psiholog.
30.06.2022 | 16:29
Octavian Popescu trimis la psiholog dupa ce a fost anuntat titular la FCSB Nu ai cum sa gestionezi situatia
Octavian Popescu este considerat o adevărată bijuterie de Gigi Becali și nu concepe echipa fără el în teren, însă un fost atacant crede că fotbalistul de la FCSB ar trebui să meargă la psiholog. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Într-un dialog cu FANATIK, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a recunoscut că s-a implicat în viața echipei și că i-a schimbat pe toți jucătorii în timpul meciului, singurul care nu a avut parte de un astfel de tratament fiind puștiul de 19 ani.

Doar psihologul îl mai scapă de Octavian Popescu de declarațiile patronului de la FCSB

Gigi Becali visează să încaseze 50.000.000 de euro din transferul lui Octavian Popescu de la FCSB în străinătate, însă fostul fotbalist Robert Niță este de părere că astfel de lucruri îi fac rău jucătorului și ar fi indicat ca acesta să meargă la un psiholog.

ADVERTISEMENT

”Un lucru important, pe care nu îl remarcă nimeni, este că nu are frică de concurență. El știe că va juca titular orice ar fi. Vedem echipa de acum, ni se spune concret, Olaru joacă, Tavi Popescu joacă. Cum te pregătești când tu știi că joci oricum?

Nu trebuie să te ajute un psiholog? Așa cred eu. Nu sunt vreun specialist sau vreun om deștept, dar așa cred. Dacă tu ești conștient că vei fi titular indiferent de cum ai juca sau cum te-ai antrenat, nu ai cum să gestionezi situația, nu dai 100% pe teren”, a spus Robert Niță, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Popescu, departe de cele mai bune transferuri din fotbalul românesc

Fostul fotbalist consideră că în acest moment Octavian Popescu nu poate valora cât cere Gigi Becali și nici măcar 20.000.000 de euro, așa cum s-a evaluat fotbalistul de la FCSB după primul amical al verii.

”Nu valorează nici cât Mitriță, cât Stanciu, cât Rădoi sau cât Gardoș. Nu are cum, nu are nimic în urmă. Am mai spus-o și au fost mulți oameni deranjați. El este o promisiune, departe de a fi o certitudine. 

ADVERTISEMENT

E un copil. Noi îl judecăm că nu vorbește ca Einstein sau că nu socotește ca Pitagora. El e fotbalist, până la urmă. FCSB îl plătește să fie fotbalist, nu să vorbească bine”, a încheiat Robert Niță.

Cele mai mari transferuri de jucători din campionatul intern:

  • Dennis Man – 13 milioane de euro, de la FCSB la Parma
  • Nicolae Stanciu – 9,7 milioane de euro, de la FCSB la Anderlecht
  • Vlad Chiricheș – 9,5 milioane de euro, de la FCSB la Tottenham
  • Valentin Mihăilă – 9,1 milioane de euro, de la Universitatea Craiova la Parma
  • Alexandru Mitriță – 8 milioane de euro, de la Universitatea Craiova la New York City
  • Florin Gardoș – 6,8 milioane de euro, de la FCSB la Southampton
ADVERTISEMENT

FCSB schimbă sistemul pentru Tavi Popescu

Managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, își dorește ca antrenorul Toni Petrea să schimbe sistemul și să joace în 4-2-3-1 pentru ca Octavian Popescu să poată fi folosit în poziția de mijlocaș ofensiv, ca un adevărat număr 10.

Fost jucător la FCSB pentru o scurtă perioadă în 2005, bosniacul Boris Keca nu crede că Gigi Becali procedează corect în cazul lui Octavian Popescu când vorbește numai la superlativ despre fotbalistul său și avansează sume amețitoare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT