Sport

Octavian Popescu visează la Real Madrid. La ce sumă s-a autoevaluat ”perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu s-a autoevaluat. Nu crede că valorează 50 de milioane de euro, cât vrea Gigi Becali în schimbul lui. ”Perla” de la FCSB visează să joace la Real Madrid.
29.06.2022 | 21:50
Octavian Popescu viseaza la Real Madrid La ce suma sa autoevaluat perla lui Gigi Becali
Octavian Popescu s-a autoevaluat. Nu ar da 50 de milioane pe el însuși și visează să joace la Real Madrid. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează să încaseze 50 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu, puștiul de 19 ani care a făcut furori în sezonul precedent al Ligii 1. Fotbalistul care s-a ”dezbrăcat” de secrete într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK, nu crede că nu valorează chiar atât.

Octavian Popescu ar plăti pentru el mai puțin de jumătate din cât cere Gigi Becali

Deși extrem de tânăr, încă, Octavian Popescu a adunat deja peste 70 de meciuri în toate competițiile în tricoul vicecampioanei FCSB, pentru care a și marcat 14 goluri în ultimele două sezoane.

ADVERTISEMENT

De oferte nu duce lipsă, dar suma amețitoare pe care Gigi Becali speră să o obțină în schimbul semnăturii tânărului fotbalist, 50 de milioane de euro, nu este dispus să o plătească, deocamdată, nici un club.

De altfel, nici Octavian Popescu nu ar plăti atâția bani pentru el. întrebat dacă ar fi proprietarul unui club de fotbal, ce sumă ar achita pentru a-și asigura serviciile lui, Popescu a răspuns amuzat: ”20 de milioane”.

ADVERTISEMENT

Nici această sumă nu este pe placul cluburilor care s-au interesat de situația tânărului fotbalist. De altfel, patronul echipei FCSB spune ori de câte ori are ocazia că nici nu se grăbește să-l vândă pe Octavian Popescu.

Visul omului de afaceri este ca echipa lui să câștige titlul de campioană și să se califice în grupele Ligii Campionilor. Abia după ce acest target va fi atins latifundiarul spune că se va gândi la transferul lui Popescu.

ADVERTISEMENT

Spania e campionatul preferat al lui Octavian Popescu

Fotbalistul despre care managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, spunea că va fi noul decar al roș-albaștrilor, a mai spus, într-un interviu pentru Antena Sport, că Spania este campionatul lui preferat.

Puștiul minune al vicecampioanei a nominalizat și echipele la care i-ar plăcea să joace, dacă vreodată ar ajunge în La Liga: ”Real Madrid, sau Sevilla”, a spus Popescu.

ADVERTISEMENT

Evaluat de transfermarkt la 4 milioane de euro, Octavian Popescu a intrat pe radarul mai multor echipe din Europa. Bayern Munchen, Everton, Beșiktaș și AC Torino s-au interesat de condițiile de transfer al tânărului fotbalist.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT