Nicio categorie

Ocupată cu finala, Shakira şi-a adus aminte şi de Pique: “Ştiu cum să-i ridic moralul”

Una din cele mai puternice legături între showbiz şi fotbal este relaţia pe care Gerard Pique, fundaşul Spaniei şi al Barcelonei, o are cu Shakira, celebra solistă de origine columbiană. Cum...
13.07.2014 | 16:25
Ocupată cu finala, Shakira şi-a adus aminte şi de Pique:

Una din cele mai puternice legături între showbiz şi fotbal este relaţia pe care Gerard Pique, fundaşul Spaniei şi al Barcelonei, o are cu Shakira, celebra solistă de origine columbiană. Cum Pique a pierdut în acest sezon tot ce era de pierdut la echipa de club, iar la Cupa Mondială a fost eliminat după doar două meciuri din grupă, deşi ibericii erau campioni en titre, cîntăreaţa are mult de lucru cu soţul ei.

Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat de cînd am o relaţie cu un fotbalist a fost că trebuie să fiu mereu pregătită să-l sprijin în momentele dificile. Sportul e crud, cîştigi sau pierzi. Gerard e foarte frustrat pentru ceea ce s-a întîmplat la Mondial, dar am eu metodele mele să-i ridic moralul“, a spus Shakira. Frumoasa columbiană de 37 de ani va cînta la ceremonia de închidere a Mondialului hit-ul “La, La, La”, care pînă acum a strîns pe youtube peste 220.000.000 de afişări.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri