Sport

Ocupație inedită pentru unul dintre accidentații FCSB-ului! S-a apucat de afaceri pe internet. Foto

18.05.2021 | 20:41
Ocupatie inedita pentru unul dintre accidentatii FCSBului Sa apucat de afaceri pe internet Foto
ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii accidentați ai lui Toni Petrea s-a apucat de afaceri pe un cunoscut site, după ce are mai mult timp liber din cauza accidentării.

Ionuț Panțîru, fundașul FCSB-ului s-a întors din Italia, unde s-a operat după accidentarea groaznică pe care a suferit-o în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în urma unui contact cu coechipierul său, Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

Favoritul lui Gigi Becali părea că își câștigase locul de titular în dauna muntenegreanului Risto Radunovic, deși în iarnă a fost la un pas să fie împrumutat la Poli Iași.

Ionuț Panțîru s-a apucat de afaceri pe internet

Fundașul stânga al lui Toni Petrea, Ionuț Panțîru, nu știe ce să facă cu timpul liber în exces pe care îl are în perioada de recuperare și s-a apucat să facă afaceri pe internet. Jucătorul și-a făcut reclamă pe contul său de Instagram la un monitor pe care îl vinde pe olx.ro la un preț modic: 650 de lei.

ADVERTISEMENT
Anuntul lui Ionut Pantiru de pe instagram
Anuntul lui Ionut Pantiru de pe instagram. Sursa foto: captura instagram.

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că favoritul lui Gigi Becali a suferit o accidentare foarte gravă, care îl poate ține departe de gazon aproximativ nouă luni de zile, după ce și-a rupt cartilajul la rotulă. Familia încearcă să îi mențină moralul ridicat și i-au făcut o surpriză plăcută la revenirea de la Roma, unde a suferit o intervenție chirugicală.

„Și eu vă iubesc și vă mulțumesc pentru cadou și pentru că existați în viața mea. O zi fericită”, a scris emoționat Ionuț Panțîru într-o postare pe instagram.

ADVERTISEMENT
Ionut Pantiru profita de timpul liber alaturi de cei dragi, care i-au facut o surpriza dupa ce a revenit acasa. Sursa foto: captura instagram Ionu Pantiru
Ionut Pantiru profita de timpul liber alaturi de cei dragi, care i-au facut o surpriza dupa ce a revenit acasa. Sursa foto: captura instagram Ionut Pantiru.

Gigi Becali va avea grijă ca lui Ionuț Panțîru să nu îi lipsească nimic până la revenirea pe gazon

Gigi Becali a declarat că Ionuț Panțîru va avea parte de susținerea sa indiferent de cât timp va avea nevoie pentru a se întoarce pe gazon, mai ales că fotbalistul a avut parte de un ghinion teribil, care l-a impresionat pe patronul FCSB-ului.

„Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea”, spunea cu regret Becali la aflarea veștii.

ADVERTISEMENT

Jucătorul va începe în curând recuperarea, iar dacă totul va decurge fără probleme, ar putea reveni pe gazon cel mai devreme la începutul anului viitor, în returul campionatului. Accidentarea vine cum nu se poate mai prost, când Panțîru tocmai intrase în grațiile lui Gigi Becali, după golul decisiv marcat cu Botoșani: „Eu sunt de 18 ani in fotbal! Am avut multe momente de bucurie, dar golul ăsta al lui Panțîru, ăsta a fost cel mai ‘bucuros’ gol din toate golurile pe care le-am avut eu. De acum o să-l vedeți pe teren în permanență, înseamnă că ne aduce baftă și bucurie. Și trebuie să-i facem și noi lui o bucurie. Nu mă interesează nimic, el va fi titular! Nu mă interesează pe ce poziție, el trebuie să fie titular! Oriunde vrea antrenorul, să îi găsească loc în echipă. Ăsta e ordinul!”, spunea Gigi Becali după FCSB – FC Botoşani 2-1.

Ionuț Panțîru a fost la un pas să fie cedat în iarnă la Poli Iași

Ionuț Panțîru nu a fost de la început pe placul lui Gigi Becali, iar acesta a vrut să renunțe la el, fiind nemulțumit de randamentul lui, mai ales că avea mari așteptări de la el, datorită tinereții sale, a tehnicii și implicării sale în joc.

FANATIK a anunțat în exclusivitate această mutare, mai ales că Risto Radunovic tocmai fusese transferat de FCSB și părea că vine din postura de titular. Cu toate astea, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune, iar jucătorul a demonstrat că FCSB se poate baza pe el, iar patronul îi reproșa lui Contra că nu îl convoacă la națională și îi mărește salariul de la 6000 la 10.000 de euro în doar câteva luni: „Panțîru este pariul meu. E cel mai bun fundaș stânga din Europa. O să vedeți voi, peste un an de zile o să plece pe 20 de milioane de euro, ca fundaș stânga”, se lăuda Gigi Becali.

Jucătorul a fost transferat de la Poli Iași, clubul la care a crescut, în vara lui 2019, pentru 200.000 de euro și mai are contract cu FCSB până la data de 30 iunie 2024. Panțîru a jucat 27 de partide în acest sezon și a reușit să marcheze un gol, oferind și patru assist-uri. Este evaluat conform transfermarkt la 700.000 de euro în acest moment.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,15 este cota pentru “1  și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT