News

Ode pentru Viorica Dăncilă la Școala de Vară a femeilor din PSD! ”Mamă pentru copiii României, mamă între mame”

30.08.2019 | 14:50
Ode pentru Viorica Dancila la Scoala de Vara a femeilor din PSD Mama pentru copiii Romaniei mama intre mame

Ode pentru Viorica Dăncilă la Școala de Vară a femeilor din PSD! Premierul a trecut repede peste faptul că Tăriceanu a abandonat-o și a lăsat-o singură la guvernare într-o luptă continuă pentru majoritate. Nici refuzul lui Klaus Iohannis de a-i numi miniștrii propuși pentru Justiție, Interne și coordonarea ministerelor economice nu a oprit-o pe șefa Executivului. Astfel, Dăncilă își continuă campania electorală. A mers la bâlciul din comuna argeșeană Bogați, apoi s-a dus la întâlnirea femeilor din partid.

Ode pentru Viorica Dăncilă la Școala de Vară a femeilor din PSD

Programul artistic al școlii din vară a început cu un potop de cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă. Secretarul general al partidului, Mihai Fifor, a spus despre premier că ”nu e orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea, este o mână de fier în mănuși de catifea”.

„Aviz amatorilor: cine vrea să își încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă – așa zice lumea – s-au înșelat. E foarte interesant pentru mine și pentru Eugen să mergem alături de doamna prim-ministru în vizitele pe care le facem în țară.

Ode pentru Viorica Dăncilă la Școala de Vară a femeilor din PSD. Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă este candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Sursa foto – facebook

”Mamă pentru copiii României, mamă între mame”

Să stăm puțin mai în spate și să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacție este Dom’le, ce micuță e!. A doua reacție este, dar chiar e frumoasă – și în fine reacția după ce vorbește și după ce intră în haina de premier și de președinte de partid este domnule, dar e puternică, este președintele României”, a continuat Mihai Fifor

Mariana Guju, primar în comuna Cumpăna a ridicat ștacheta. „Viorica Dăncilă este mamă pentru copiii României, mamă între mame, simbol al păcii între români, ale păcii peste hotare. Noi trebuie să avem pace, siguranța românilor oriunde se află. Vreau oamenii când mergem pe stradă să nu ne strige fel de fel de cuvinte. Mi-a fost teamă când și-a depus candidatura, dar când văd cu câtă dragoste e primită în țară, mă rog, Doamne, întărește oamenii să aibă încredere și în candidatura unei femei”, a încheiat Guju un discurs apreciat de Rovana Plumb cu ”Doamne ajută!”