Pariuri sportive

VIDEO / Odegaard, copilul de 15 ani care a înfruntat Steaua, poate deveni mai bun ca Messi şi Ronaldo!

Vă mai amintiţi de Martin Odegaard, jucătorul de 15 ani din lotul lui Strømsgodset, formaţie pe care Steaua a eliminat-o în această vară din preliminariile Ligii Campionilor? În ciuda...
06.10.2014 | 16:06
VIDEO  Odegaard copilul de 15 ani care a infruntat Steaua poate deveni mai bun ca Messi si Ronaldo
ADVERTISEMENT

Vă mai amintiţi de Martin Odegaard, jucătorul de 15 ani din lotul lui Strømsgodset, formaţie pe care Steaua a eliminat-o în această vară din preliminariile Ligii Campionilor? În ciuda vîrstei fragede, acesta are 29 prezenţe în cele 26 de etape din campionatul intern şi trei goluri marcate. De asemenea, tînărul mijlocaş a bifat prima prezenţă în tricoul echipei sale naţionale pe data de 27 august, într-un meci amical contra Emiratelor Arabe Unite (scor 0-0).

Debutul în prima divizie l-a bifat pe data de 13 aprilie anul acesta, devenind astfel cel mai tînăr jucător care a debutat vreodată în respectiva competiţie. În ceea ce priveşte debutul în cupele europene, Odegaard a bifat primele minute contra Stelei, în înfrîngerea pe care formaţia norvegiană a suferit-o pe teren propriu, 0-1.

ADVERTISEMENT

Morten Gamst Pedersen, fost jucător al lui Blackburn şi internaţional norvegian a declarat că Odegaard este, probabil, cel mai bun tînăr jucător pe care l-a văzut vreodată. “Pentru vîrsta sa e incredibil, are o ştiinţă a jocului de-a dreptul extraordinară, iar aptitudinile sale tehnice sînt fantastice”, a spus Pedersen.

http://www.youtube.com/watch?v=Smi8jvNixL8#t=104

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: