Sport

Odense – SCM Râmnicu Vâlcea 25-26. Victorie senzațională pentru echipa lui Florentin Pera

07.02.2021 | 18:27
Odense  SCM Ramnicu Valcea 2526 Victorie senzationala pentru echipa lui Florentin Pera
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea câștigă cu 26-25 meciul de la Odense. A fost cea mai bună prestație a echipei lui Florentin Pera în această ediție din Liga Campionilor. O primă repriză foarte bună și o revenire spectaculoasă în final a adus victoria. Cu 6 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea urcă pe locul 6 în Liga Campionilor. 


Odense – SCM Râmnicu Vâlcea 25-26

FINAL DE MECI! SCM Râmnicu Vâlcea câștigă cu 26-25. Senzațional meci!

Min. 59: Liscevic aduce Vâlcea în avantaj. Mai sunt 20 de secunde de disputat din meci: 26-25

Min. 55: Odense și SCM Râmnicu Vâlcea sunt la egalitate, scor 24-24. Se joacă până în ultima secundă

ADVERTISEMENT

Min 50: Danezele au preluat conducerea. Din păcate, greșelile elevelor lui Pera s-au înmulțit în ultimele minute: 21-20 Odense

Min 45: Odense egalează, Danezele și-au revenit pe faza ofensiva și, din păcate, problemele vâlcencelor pe atac continuă: 18-18

ADVERTISEMENT

Min. 40: Daciana Hossu face minuni în poarta vâlceană. Din păcate, SCM-ul are probleme pe atac, însă rămâne un avans de 3 goluri: 17-14

Min. 35: Vâlcea menține tempo-ul pe atac și are trei goluri avans: 15-12

Start în repriza secundă! 

Pauză: 10-13! SCM Râmnicu Vâlcea face o repriză foarte bună și are trei goluri avans la pauză!

ADVERTISEMENT

Min. 25: SCM-ul menține ritmul și un avans de patru goluri, deși Odense a reușit o prestație mai bună pe atac în ultimele minute: 12-8

Min. 20: Evoluție foarte bună a româncelor! Gazdele au o eficiență de doar 31% în atac, în timp ce Vâlcea are peste 80%. 10-5 pentru SCM

ADVERTISEMENT

Min, 15: Vâlcea menține tempo-ul ridicat și se distanțează la patru goluri: 8-4

Min 10: Început perfect pentru Vâlcea. Hossu a avut câteva parade superbe, echipa lui Pera a profitat de două superiorități: 5-2

Min. 5: Scorul este egal 2-2. Minevskaya a marcat și Vâlcea a revenit de la 0-2

Start de meci în Danemarca!

Echipele: 


ora 17:00 Odense – SCM Râmnicu Vâlcea

Odense – SCM Râmnicu Vâlcea Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Partida Odense – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă duminică, 7 februarie, de la ora 17:00 pe terenul echipei daneze şi va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. O mai puteţi viziona, dar în format LIVE VIDEO, dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

După ultimele informaţii, echipa vâlceană nu s-ar mai afla în pericolul de a rata play-off-ul, care în mod normal ar fi însemnat obligatoriu clasarea în primele şase locuri, ca urmare a pandemiei de coronavirus care a adus la amânarea multor partide din cele două grupe principale. Mai este de disputat în afara restanţelor doar o singură rundă.

SCM Râmnicu Vâlcea este una dintre echipele care a avut cel mai mult de suferit din cauza virusului, disputând din acest motiv numai nouă meciuri din cele 12 înscrise în program. Problema este că se doreşte ca până la 14 februarie să se pună punct fazei grupelor, ceea ce înseamnă că este imposibil să se mai joace şi partidele restante.

În aceste condiţii, se va renunţa la play-off-ul de şase echipe, toate urmând a fi calificate mai departe, însă se va juca în următoarea fază pe principiul locul 1 contra locului 8, locul 2 contra locului 7, locul 3 cu locul 6 şi cel mai echilibrat meci între locurile 4 şi 5. Evident, în noua formulă este important să te porţi clasa cât mai sus în grupă.

Danezele de la Odense s-au impus clar la Râmnicu Vâlcea

E nevoie de o minune ca echipa campioană a României să poată obţine un rezultat pozitiv în Danemarca, după ce în Sala Traian, la ele acasă, vâlcencele au pierdut primul meci la diferenţă categorică, 21-30, având ca scuză faptul că au lipsit câteva jucătoare, bolnave. Este singurul meci direct din istorie între cele două cluburi.

Danezele ocupă locul 4, cu 13 puncte şi acasă au pierdut doar în faţa lui Brest Bretagne şi au reuşit un prestigios 25-25 cu dream-team-ul handbalului feminin european, Gyor. La Odense s-a înclinat, fie şi la un gol, ŢSKA Moscova, noua forţă apărută din senin în handbalul feminin.

Florentin Pera şi trei jucătoare şi-au prelungit contractele cu SCM Râmnicu Vâlcea

Totuşi, Florentin Pera crede că echipa sa va oferi o replică bună şi este optimist şi pentru faptul că alături de el alte trei jucătoare cheie au acceptat prelungirea contractelor pentru încă un an. Este vorba de Jelena Trifunovic, Kristina Liscevic şi Mireya Gonzales.

Şi bookmakerii ştiu că Odense este mare favorită în acest meci, de unde şi cota la victorie de numai 1,28 care demonstrează că se aşteaptă la un succes facil al danezelor. Totodată se estimează că Odense poate înscrie cu uşurinţă minim 25 de goluri în meci.

ADVERTISEMENT