Fotbal international

Odion Ighalo, ultimul transfer al lui Manchester United, ratează cantonamentul din Spania! Riscă să-i fie interzis accesul în Marea Britanie

08.02.2020 | 13:53
Odion Ighalo ultimul transfer al lui Manchester United rateaza cantonamentul din Spania Risca sai fie interzis accesul in Marea Britanie
ADVERTISEMENT

Odion Ighalo, ultimul transfer făcut de Manchester United, va rata cantonamentul pe care „diavolii roșii” îl fac în Spania, pentru că riscă să-i fie interzis accesul în Marea Britanie. Englezii au înăsprit accesul persoanelor care intră în țară din China, iar atacantul nigerian a ajuns pe „Old Trafford!” de la Shanghai Shenhua, formație din prima ligă din China.

Odion Ighalo ratează cantonamentu din Spania al lui Manchester United

Odion Ighalo a fost adus în această iarnă de Manchester United, iar Ole Gunnar Solskjaer este nerăbdător să îl vadă la treabă pe atacantul nigerian. Din cazua faptului că Ighalo a venit din China, de la Shaghai Shenhua, conducerea „diavolilor roșii” a decis ca acesta să nu plece în cantonamentul din Spania.

ADVERTISEMENT

Motivul este destul de simplu, și anume a regulilor aspre pe care Marea Britanie le-a dat în vederea persoanelor care vin din China, cu scopul de a se proteja de coronavirusul devastator.

  • 30 de ani a împlinit Odion Ighalo pe 16 iunie

Odion Ighalo a fost revelația Premier League din sezonul 2015/2016

Odion Ighalo a stârnit interesul cluburilor mari din Premier League în sezonul 2015/2016, când a reușit să înscrie 16 goluri în 27 de partide din campionatul Angliei pentru Watford. Inițial, el a refuzat o ofertă avantajoasă din China, pentru un motiv destul de bizar și anume faptul că a visat că dacă va alege „banii în schimbul fotbalului”, familia sa va avea de suferit.

ADVERTISEMENT

A mai stat încă un sezon în Premier League, care a fost total opus de cel precedent, el marcând doar un gol în 18 partide pentru Watford și a acceptat în cele din urmă oferta venită din China.

  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Odion Ighalo, conform transfermarkt.com
  • 16 goluri în 35 de partide a reușit Odion Ighalo pentru naționala Nigeriei
ADVERTISEMENT
Tags: