Odion Ighalo, ultimul transfer al lui Manchester United, ratează cantonamentul din Spania! Riscă să-i fie interzis accesul în Marea Britanie

Andrei Șchiopu   
în Manchester United
08/02/2020, 13:53
Odion Ighalo, ultimul transfer al lui Manchester United, ratează cantonamentul din Spania! Riscă să-i fie interzis accesul în Marea Britanie
Odion Ighalo. Sursă foto: dailymail.com

Odion Ighalo, ultimul transfer făcut de Manchester United, va rata cantonamentul pe care „diavolii roșii” îl fac în Spania, pentru că riscă să-i fie interzis accesul în Marea Britanie. Englezii au înăsprit accesul persoanelor care intră în țară din China, iar atacantul nigerian a ajuns pe „Old Trafford!” de la Shanghai Shenhua, formație din prima ligă din China.

Odion Ighalo ratează cantonamentu din Spania al lui Manchester United

Odion Ighalo a fost adus în această iarnă de Manchester United, iar Ole Gunnar Solskjaer este nerăbdător să îl vadă la treabă pe atacantul nigerian. Din cazua faptului că Ighalo a venit din China, de la Shaghai Shenhua, conducerea „diavolilor roșii” a decis ca acesta să nu plece în cantonamentul din Spania.

Motivul este destul de simplu, și anume a regulilor aspre pe care Marea Britanie le-a dat în vederea persoanelor care vin din China, cu scopul de a se proteja de coronavirusul devastator.

  • 30 de ani a împlinit Odion Ighalo pe 16 iunie

Odion Ighalo a fost revelația Premier League din sezonul 2015/2016

Odion Ighalo a stârnit interesul cluburilor mari din Premier League în sezonul 2015/2016, când a reușit să înscrie 16 goluri în 27 de partide din campionatul Angliei pentru Watford. Inițial, el a refuzat o ofertă avantajoasă din China, pentru un motiv destul de bizar și anume faptul că a visat că dacă va alege „banii în schimbul fotbalului”, familia sa va avea de suferit.

A mai stat încă un sezon în Premier League, care a fost total opus de cel precedent, el marcând doar un gol în 18 partide pentru Watford și a acceptat în cele din urmă oferta venită din China.

  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Odion Ighalo, conform transfermarkt.com
  • 16 goluri în 35 de partide a reușit Odion Ighalo pentru naționala Nigeriei
Închide ×