Life

Odraslele vedetelor, sămânță de scandal! Pe urmele cui calcă Fulgy în scandalul drogurilor

Consumul de droguri pare să fie un fenomen care, în ultimii ani, dă de furcă și vedetelor, multe persoane publice sau odraslele starurilor de la noi fiind surprinse în ipostaze dificile.
10.06.2021 | 15:21
Odraslele vedetelor samanta de scandal Pe urmele cui calca Fulgy in scandalul drogurilor
Copii vedetelor, probleme cu drogurile, la volan Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, mai multe vedete din România au fost puse în postura de a fi testate cu aparatul Drugtest și, din păcate, să fie puși în postura de a da explicații serioase polițiștilor.

Margherita de la Clejani a făcut accident sub influența substanțelor interzise

Anul trecut, Margherita, fiica cea mare a Clejanilor, a făcut accident, în mijlocul Capitalei, iar polițiștii ajunși la fața locului, sesizați de comportamentul cântăreței, au testat-o cu Drugtest, iar apoi au dus-o la INML, pentru testări suplimentare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, la acea vreme, familia Clejanilor și Margherita au negat cu vehemență că artista ar fi fost drogată la volan, una dintre scuze, la un moment dat, fiind că ar fi luat pastile pentru slăbit, rezultatele analizelor par să fi indicat altceva.

Conform surselor din ancheta desfășurată la acea vreme, Margherita de la Clejani, după ce i s-au prelevat probleme biologice, ar fi avut, în sânge, un cocktail de stupefiante din care nu lipsea cocaina.

ADVERTISEMENT

Fulgy, al doilea copil al Clejanilor care a fost prins drogat la volan

De curând, Fulgy a ajuns în mijlocul unui scandal fără precedent după ce, într-o seară, fiul Clejanilor a fost surprins la volan și, testat cu aparatul Drugtest, valorile au fost pozitive, ajungând la Institutul de Medicină Legală pentru probe toxicologice.

Evident, Fulgy a negat că ar fi consumat droguri, iar de aici a ieșit un scandal uriaș, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani acuzându-l și pe Alex Velea și pe apropiații acestuia că ar consuma substanțe interzise, la studio.

ADVERTISEMENT
Fulgy
Fulgy a fost surprins, de curand, dupa ce ar fi consumat droguri si s-a urcat la volanul masinii Sursa foto: Captura youtube

Mai mult, de curând, se pare că Fulgy ar fi fost internat într-un spital pentru a fi sub observație psihiatrică, comportamentul din ultima vreme al tânărului cântăreț fiind de-a dreptul controversat, amenințându-și și tatăl și provocând scandaluri în casino-uri.

Fiul lui Marian Ionescu, prins ”tras” la volan

Carmin, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, a fost prins, anul trecut, în august, de Poliția Română, în zona de nord a Capitalei, în timp ce ar fi condus drogat la volan, în miez de noapte.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor date publicității la cea vreme, Carmin Ionescu a fost testat, iar rezultatul ar fi indicat valori pozitive pentru consumul de cocaină și a fost întocmit un dosar penal.

Culmea, Carmin Ionescu pare să aibă un istoric mai lung în ceea ce privește stupefiantele, el fiind, cu un an înainte, citat în calitate de martor într-un dosar în care era cercetat consumul și traficul de droguri.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a combinat stupefiantele, la volan

Ilie Badea Dumitrescu, zis Toto, fiul legendei din lumea fotbalului Ilie Dumitrescu, a fost surprins, în septembrie anul trecut, în timp ce ar fi condus sub influența unei combinații de substanțe interzise și s-a ales cu dosar penal.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecţia dintre Bd. Pache Protopopescu şi Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanţe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arata, la acea vreme, într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, cu referire la Toto Dumitrescu.

Nici fratele lui Toto Dumitrescu, Sică, nu este tocmai… bine când vine vorba de droguri, el fiind trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de cocaină.

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a ucis un alt tânăr, drogat la volan

Acum doi ani, un scandal fără precedent a izbucnit în lumea bună a Capitalei, în momentul în care Mario Iorgulescu, fiul șefului de la Ligă, Gino Iorgulescu, a produs un accident îngrozitor și a ucis un alt tânăr.

Mario Iorgulescu, în septembrie 2019, se deplasa cu un Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei spre Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat, pe atunci, surse din Poliţie.

Masina Mario Iorgulescu
Masina lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul mortal provocat, o gramada de fiare contorsionate Sursa foto: Ciao.ro

Mai mult, se pare că, în momentul producerii accidentului, Mario Iorgulescu ar fi fost sub influența stupefiantelor, dublate de consumul excesiv de alcool.

Cu toate acestea, acuzat de omor, Mario Iorgulescu a reușit să plece din România, iar acum, teoretic, se află în Italia, la recuperare, în ciuda faptului că a fost emis un mandat de arestare în lipsă și că a fost, deja, condamnat la închisoare în alt dosar.

BRomânia neagă că ar fi fost drogat la volan

Matei Dima, celebru în online-ul românesc drept BRomania, ar fi fost prins între Râșnov și Poiana Brașov, în urmă cu câteva luni, de un filtru al Poliției Brașov.

Testat cu Drug test, și pare-se depistat pozitiv, el a fost dus la spitalul din Codlea, i s-au prelevat probe biologice, apoi s-a întors la secția de poliție pentru o declarație.

La acea vreme, BRomania a negat că ar fi consumat substanțe interzise și ar fi urcat la volan, așa cum apăruseră informațiile în presă.

”Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul, asta este, îmi asum. Dar le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. Toate cele bune”, a spus BRomania pe Instagram.

George Burcea, prins la volan după ce a consumat cocaină

George Burcea, în plină despărțire de Andreea Bălan, a făcut o boacănă serioasă, el fiind surprins, anul trecut, după ce ar fi consumat cocaină, la volan, chiar când pleca din casa artistei.

În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, a fost comunicatul organelor legii despre Goegre Burcea.

Fără să nege că a consumat cocaină, George Burcea a dat vina tot pe Andreea Bălan, acuzând-o pe (încă) soția lui că ”l-ar fi turnat” și, de aceea, Poliția ar fi știut unde se află, că este drogat și l-au oprit imediat în trafic.

ADVERTISEMENT