Life

Ofertă bombă de la Tarom. Prețurile sunt excelente și călătoriile se pot face chiar în vară

Tarom lansează o ofertă de neratat! Prețurile sunt imbatabile pentru călătoriile efectuate chiar în această vară. Află mai multe detalii.
05.07.2024 | 17:22
Oferta bomba de la Tarom Preturile sunt excelente si calatoriile se pot face chiar in vara
Ofertă bombă de la Tarom. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tarom vine cu o ofertă incredibilă! Prețuri avantajoase pentru zboruri chiar în această vară! Este momentul perfect să îți planifici vacanța sau o escapadă rapidă.

Ofertă bombă de la Tarom. Prețurile sunt excelente și călătoriile se pot face chiar în vară

Operatorul aerian de stat TAROM lansează oferte speciale pentru destinaţii interne. Zborurile sunt disponibile la preţuri accesibile, invitându-te să explorezi frumusețile țării în această vară.

ADVERTISEMENT

Tarom tocmai a lansat o ofertă nouă, valabilă pentru o perioadă limitată. Prețurile pentru biletele dus-întors încep de la 130 euro, fiind o oportunitate excelentă în contextul tarifelor din sezonul estival.

Vara aceasta, Tarom îți facilitează călătoriile rapide din București către diverse colțuri ale țării. Drumuri care ar dura aproape 9 ore cu mașina pot fi acum parcurse mult mai rapid.

ADVERTISEMENT

Potrivit anunțului companiei aeriene, rutele oferite sunt cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava (dus-întors).

Perioada în care poți achiziționa biletele este cuprinsă între 5 și 7 iulie 2024, iar perioada în care poți călători se întinde de la 1 până la 30 august 2024.

ADVERTISEMENT

“Prin achiziţionarea biletelor de avion în perioada 5 – 7 iulie 2024, pasagerii TAROM beneficiază de un tarif promoţional care începe de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors pentru zboruri pe rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava, în perioada de călătorie 1 august – 30 august (data ultimului retur)”, se menţionează în comunicat, potrivit wall-street.com.

Weekend-ul acesta, este momentul perfect să profiți de prețurile avantajoase și să îți planifici escapadele de vară în România.

ADVERTISEMENT

TAROM, compania națională de transporturi aeriene a României, cu o istorie ce se întinde peste șapte decenii, continuă să fie un pilon al transportului aerian din țară și la nivel internațional. De la înființarea sa în 1954, TAROM a evoluat semnificativ, devenind membră a prestigioasei Alianțe SkyTeam din 2010 și a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni din 1993.

ADVERTISEMENT