Fotbal intern

Ofertă bombă pentru Bogdan Planic din Bundesliga! Câți bani cere Becali

07.05.2018 | 09:55
Oferta bomba pentru Bogdan Planic din Bundesliga Cati bani cere Becali

Bogdan Planic se află într-o formă excelentă în acest sezon la FCSB. El i-a ținut pe roș-albaștri în fruntea clasamentului prin golul și assist-ul reușite în meciurile cu CFR Cluj, iar reușitele sale ar putea să îi aducă un transfer important.

Potrivit celor de la ProSport, fotbalistul a fost urmărit live la meciul FCSB – CS U Craiova 2-0 de un oficial din Germania. Mai mult, acesta a și discutat cu Gigi Becali, cel care neoficial a rămas finanțatorul FCSB, mai multe detalii cu privire la transferul jucătorului. Potrivit sursei citate, clubul în cauză ar fi Eintracht Frankfurt, ocupanta locului 7 din Bundesliga. Echipa germană ar fi oferit 5 milioane de euro pentru sârb, dar FCSB a cerut 7 milioane pentru serviciile fotbalistului adus de la Novi Sad, la schimbul a numai 300.000 de euro. Impresarul lui Bogdan Planic confirmă interesul pentru clientul său: ”La meciul cu CSU Craiova a fost urmărit de cineva din Germania, dar nu e corect să vă spun numele echipei. El a fost urmărit şi de alte cluburi mai recent, la meciul cu CFR Cluj. Dar nu e de vânzare, asta e politica în momentul de faţă”, a spus Zvonko Milojkovic.

Bogdan Planic are clauză de reziliere de 10 milioane de euro la FCSB

Milojkovic susține că fundașul central sârb ar putea pleca de la FCSB numai dacă roș-albaștrii primesc banii care reprezintă clauza de reziliere: ”E e urmărit atent din Germania, însă sunt variante şi din Italia şi Franţa. Însă există o problemă. Bogdan nu este de vânzare în acest moment, e doar de un an la echipă, conducerea aşa spune. Singura variantă ca el să poată pleca este ca unul dintre cluburile interesate să vină cu 10 milioane de euro. De ce 10? Pentru că asta e clauza de reziliere a lui Planic”, a completat Milojkovic.

Pentru FCSB urmează acum duelul extrem de important, în deplasare, în compania celor de la Poli Iași. Partida este transmisă în format LIVE TEXT și LIVE VIDEO și pe FANATIK.RO, cu începere de la ora 20:45.