Fotbal intern

ULTIMA ofertă a turcilor pentru Alex BOURCEANU

UPDATE - 30 ianuarie, 14:24. Oferta lui Trabzonspor este una destul de tentantă pentru Steaua. Suma pe care oficialii turci ar fi dispuşi să o achite pentru căpitanul roş-albaştrilor este de 1,3...
30.01.2014 | 14:30
ULTIMA oferta a turcilor pentru Alex BOURCEANU
ADVERTISEMENT

UPDATE – 30 ianuarie, 14:24. Oferta lui Trabzonspor este una destul de tentantă pentru Steaua. Suma pe care oficialii turci ar fi dispuşi să o achite pentru căpitanul roş-albaştrilor este de 1,3 milioane de euro. Bourceanu este aparte, putea să semneze liber, dar a preferat să aducă bani clubului. Aşa este normal, aşa putem spune că sîntem alături de patron, cu fapte arăţi, nu cu vorbe. Eu discut doar cu MM şi cu Gigi Becali”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO

UPDATE 19:15. Există o ofertă concretă şi foarte bună din partea lui Trabzonspor pentru Bourceanu. Noi sîntem aproape cu clubul, însă contează foarte mult şi decizia lui”, a declarat Mihai Stoica la o emisiune TV. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 17:30. Trabzonspor şi-l doreşte pe Bourceanu în această iarnă, dar suma de transfer a devenit o problemă care ar putea bloca orice negociere în această perioadă de mercato. Conform surselor fanatik.ro, părţile au căzut iniţial de acord asupra a 1,1 milioane de euro în schimbul căpitanului Stelei, însă în ultimul moment reprezentanţii românilor s-au sucit şi au cerut 1,6 milioane. Turcii, surprinşi de turnura luată de negocieri, au cerut puţin timp de gîndire, însă nu par dispuşi să ofere mai mult de suma stabilită iniţial, în condiţiile în care Bourceanu poate veni de la vară din postura de liber de contract.

UPDATE 01:10. Situaţia lui Alexandru Bourceanu se transformă într-o adevărată telenovelă. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali le-ar fi dat fraţilor Victor şi Giovani Becali o hîrtie prin care pot aduce oferte clubului pentru transferul căpitanului stelist. Aşa ar fi ajuns la Gigi Becali o aşa-zisă ofertă de 1,6 milioane de euro de la Trabzonspor. Impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan, susţine că există un interes din Turcia pentru Alexandru Bourceanu, neagă că ar fi vorba despre suma vehiculată şi confirmă indirect implicarea fraţilor Becali.

ADVERTISEMENT

“Discut de ceva timp cu partenerul meu din Turcia despre Bourceanu. Este adevărat că m-am zbătut să aduc clubului Steaua două milioane de euro. În meseria noastră se întîmplă să existe mulţi manageri care taie frunze cîinilor degeaba,  care aud informaţii sau discuţii din interiorul cluburilor cu care eu negociez şi dau fuga la patron pentru a cere hîrtii în speranţa că le pică şi lor ceva! Nu există nici o ofertă pentru suma de 1,6 milioane de euro! Sînt bazaconii. Bourceanu, jucătorul pe care îl reprezint, este un caracter aparte. Vă daţi seama că Alex poate semna legal cu orice club deoarece se află în ultimele 6 luni de contract… numai că şi eu şi el am încercat să aducem cît mai mulţi bani Stelei. Se pare că nimeni nu a apreciat acest lucru vreodată. În acest moment aşteptăm să vedem clar oferta celor din Turcia şi să analizăm dacă îi dăm curs sau nu. Mai sînt patru luni şi jucătorul poate pleca gratis pe un salariu mare şi pe o primă de instalare la fel de mare. Alexandru are oferte scrise de la mai multe cluburi, are de unde să aleagă. Merită să fie aşa, a muncit enorm pentru a ajunge să fie curtat de cluburi atît de mari din lume”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO.

Contactat telefonic, agentul Victor Becali a declarat că nu ştie absolut nimic despre o eventuală trecere a lui Bourceanu la Trabzonspor şi că nu are ce comenta în acest sens.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Abia ajuns în Marbella, Alex Bourceanu are şanse să părăsească Spania, cu destinaţia Turcia. Oficialii lui Trabzon şi conducătorii roş-albaştrilor par să fi ajuns la un acord în privinţa transferului închizătorului, urmînd ca în schimbul fotbalistului să fie viraţi aproximativ 1,6 milioane de euro. Tranzacţia depinde de modul în care oficialii de pe Hüseyin Avni Aker vor reuşi să îl convingă pe mijlocaş, dar primele informaţii indică faptul că aceştia îi vor oferi un salariu de nerefuzat, scrie prosport.ro.

ADVERTISEMENT

A fost dorit şi de Fiorentina

În acest moment, campioana îi are la dispoziţie pentru postul de mijlocaş la închidere pe Prepeliţă şi Pintilii, Filip fiind accidentat grav. În cazul unor alte probleme medicale sau a unor supendări, însă, există şi varianta de “avarie” Gardoş, dar nu trebuie exclusă nici posibilitatea ca Steaua să evolueze cu un singur închizător, urmînd ca Tănase sau Stanciu să ocupe locul lăsat vacant de Bourceanu. Mijlocaşul a mai fost în această iarnă urmărit de cîteva formaţii importante, discutându-se intens despre trecerea lui la Fiorentina.

ADVERTISEMENT