Sport

Ofertă bombă pentru Cristiano Ronaldo! Ce club din Champions League vrea să profite de pe urma scandalului de la Manchester United

Relația dintre Manchester United și Cristiano Ronaldo este foarte tensionată. O echipă angrenată în Champions League vrea să profite și să-l transfere pe superstarul portughez.
25.10.2022 | 11:42
Oferta bomba pentru Cristiano Ronaldo Ce club din Champions League vrea sa profite de pe urma scandalului de la Manchester United
Ofertă bombă pentru Cristiano Ronaldo. Ce club din Champions League vrea să profite de pe urma scandalului de la Manchester United. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo și Manchester United nu vor găsi un numitor comun. Starul lusitan va fi amendat cu 1 milion de lire sterline, după ce, aflat pe banca de rezervă, a plecat furios la vestiar în minutul 90, la meciul dintre United și Tottenham.

PSG vrea să profite și să-l transfere pe Cristiano Ronaldo

PSG se gândește tot mai mult la varianta potrivit căreia Cristiano Ronaldo ar putea ajunge pe Parc de Princes. Starul lusitan a fost aproape de a ajunge în lotul parizienilor și în vară, atunci când nu cocheta în meciurile amicale ale „diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Mutarea s-ar putea adeveri în condițiile în care șeicii de la PSG au dificultăți în a-i prelungi contractul lui Messi, fiind tot mai aproape de o revenire la Barcelona. Cristiano Ronaldo, jucătorul cu 5 Baloane de Aur în palmares va împlini în luna februarie a anului viitor 38 de ani, însă nu reprezintă un impediment pentru Nasser Al-Khelaifi.

Potrivit Goal France, agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, a avut deja discuții cu oficialii campioanei Franței, iar lucrurile se îndreaptă spre un eventual transfer.

ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi, despre Cristiano Ronaldo: „Este piesa lipsă”

Exclus din lotul lui Manchester United pentru partida cu Chelsea, Cristiano Ronaldo s-a antrenat cu lotul U21 al „diavolilor roșii”. Președintele celor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, este convins că portughezul este „piesa lipsă” în misiunea PSG-ului de a câștiga Champions League.

Astfel, o plecare a lui Lionel Messi de la PSG, în vară, i-ar deschide porțile lui Cristiano Ronaldo. De asemenea, portughezul ar putea avea o mână întinsă de la Mbappe. Atacantul francez a mărturisit că Ronaldo este idolul său.

ADVERTISEMENT

„Am câţiva idoli. Sunt francez, aşa că mi-a plăcut mult Zidane. Mi-a plăcut enorm Cristiano Ronaldo când eram mic”, declara Kylian Mbappe, la Globbal Soccer Awards.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a fost exclus din lot pentru duelul cu Chelsea

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce Erik ten Hag a decis să-l scoată pe portughez din lot pentru derby-ul cu Chelsea. Portughezul nu a prins minute nici în duelul câștigat de „diavolii roșii” cu Tottenham, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat.

Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor. 

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine.

Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată tensiunea  momentului nu scoate ce e mai bun din noi”.

„În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci.

Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a mărturisit Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform Transfermarkt. 
  • 2 goluri și o pasă decisivă în 12 meciuri are Cristiano Ronaldo la Manchester United în acest sezon. 
ADVERTISEMENT