ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ofertă de 1 milion de dolari pentru un tricolor!

Mijlocaşul român Eric Bicfalvi este asaltat de oferte în această iarnă. Bicfalvi a avut un tur de campionat de vis la Volîn Luţk, fiind golgheterul campionatului ucrainian cu 9 reuşite, fiind...
Autori: Daniel Vlad, Marian Popovici | 01.01.2015 | 00:19
Ofertă de 1 milion de dolari pentru un tricolor!

Mijlocaşul român Eric Bicfalvi este asaltat de oferte în această iarnă. Bicfalvi a avut un tur de campionat de vis la Volîn Luţk, fiind golgheterul campionatului ucrainian cu 9 reuşite, fiind la egalitate cu Yarmolenko, golgheterul lui Dinamo Kiev. 

ADVERTISEMENT

Eric Bicfalvi are un salariu de aproximativ 30 de mii de euro pe lună la Volîn, spun sursele FANATIK.RO, însă va fi greu de păstrat de ucrainieni, în condiţiile în care îl doresc mai multe echipe din Ucraina, Turcia, Germania şi Kazahstan.

Echipa care a insistat pînă acum cel mai mult pentru transferul lui Bicfalvi e Dnipro, care i-ar fi oferit un salariu de 600.000 de euro pe an, refuzat de mijlocaşul român. Sursele FANATIK.RO au declarat că Eric nu se grăbeşte să semneze, mai ales că la Dnipro există şi contracte de peste 2,5 milioane de euro şi românul aşteaptă o ofertă mai bună.

ADVERTISEMENT

bicfalvi_nationala

Dnipro are concurenţă, în condiţiile în care mai multe echipe din Turcia şi Germania îl doresc pe român, spun sursele FANATIK.RO. Dar, cea mai tentantă ofertă pentru Eric Bicfalvi vine din Kazahstan, unde FC Astana îi oferă un contract beton, de 1 milion de dolari. Sursele FANATIK.RO spun că Bicfalvi ezită să semneze cu echipa din Kazahstan pentru că ar ieşi din circuitul echipei naţionale.

ADVERTISEMENT

Cert e că Eric Bicfalvi are şanse minime să rămână şi în retur la Volîn Luţk şi rămîne de văzut destinaţia pe care o va avea. Românul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu ucrainienii.

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_40239_51610

ADVERTISEMENT

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!