Sport

Ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Ce răspuns a dat Gigi Becali

Octavian Popescu are o ofertă de 13.000.000 de euro, anunțul fiind făcut de Ilie Dumitrescu, însă Gigi Becali nu vrea să renunțe prea curând la puștiul FCSB-ului.
09.06.2021 | 21:26
Oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu Ce raspuns a dat Gigi Becali
Octavian Popescu, ofertă de peste 10 milioane de euro! Ilie Dumitrescu a făcut anunțul: „Tocmai m-a sunat Giovanni!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” a dezvăluit că Giovanni Becali l-a sunat și i-a spus că Octavian Popescu are o ofertă de peste 10.000.000 de euro, însă Gigi Becali nu vrea să îl lase să plece în acest moment.

Ilie Dumitrescu este de părere că tânărul fotbalist al FCSB-ului poate face performanță la o echipă bună din Europa, la care să se dezvolte mult mai mult și fizic și psihic.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, ofertă de 13 milioane de euro

Ilie Dumitrescu a anunțat că Octavian Popescu are o ofertă de peste 10.000.000 de euro, Giovanni Becali transmițându-i că este vorba despre 13.000.000 de euro și 15% dintr-un viitor transfer, însă Gigi Becali nu vrea să îi dea drumul puștiului:

„M-a sunat Giovanni și mi-a spus că Tavi Popescu are o ofertă deja de 13 milioane de euro, însă Gigi nu vrea să îl vândă, vrea mai mult. Și 15%, pe lângă cele 13 milioane de euro, dar Gigi nu vrea să-l vândă!”.

ADVERTISEMENT

„Eu v-am spus că e un copil urmărit, care dezvoltat în alt mediu, poate face performanță. Eu spun că nu poți să păcălești patroni din străinătate”, a spus Ilie Dumitrescu șa TV DigiSport.

Anghel Iordănescu nu crede că jucătorii români pot fi vânduți pe sume mari

Anghel Iordănescu a vorbit despre transferurile pe bani mulți ale jucătorilor români, ironizând dorința patronului Gigi Becali de a-l vinde pe Octavian Popescu cu 50.000.000 de euro:

ADVERTISEMENT

„Nu ai cum în astfel de condiții… cu ce îl vinzi pe Tavi Popescu cu 50 de milioane de euro, cu echipament, îmbrăcat și cu tot cu Gigi Becali, să terminăm cu poveștile astea. Haideți să ne interesăm de echipa națională, că asta contează.

Jos pălăria în fața CFR-ului, jos pălăria în fața lui Dan Petrescu pentru performanțe. Știți cum l-a vândut pe Man? Haideți că iar îi păcălește Giovanni și cu Victor”.

ADVERTISEMENT

„Îl admir pe Gigi Becali că ține clubul FCSB și o parte din cluburile din România, dar și el crede că aceste lucruri se vor prelungi la infinit.

Nu, dacă fotbalistic nu obții performanță, dacă la națională nu mergem la turnee finale, ne vom duce în jos.

Eu cred că Federația trebuie să facă o regulă cu 7 jucători pe teren formați din propria Academie, trebuie să investim în tineri, dacă nu… ne rămâne să îl criticăm pe Rădoi și să ne uităm la Macedonia de Nord”,  a mai spus fostul selecționer.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT