Fotbal international

Ofertă de Black Friday! Barcelona lansează un echipament aniversar. Foto

16.11.2018 | 12:51
Oferta de Black Friday Barcelona lanseaza un echipament aniversar Foto

Fanii Barcelonei au parte de o surpriză plăcută în ziua în care gruparea Blaugrana sărbătorește 20 de ani de parteneriat cu firma de echipamente sportive Nike. Pentru a marca acest moment, Nike și Barcelona au lansat o ediție aniversară de echipament sportiv, o ofertă pe care niciun suporter catalan nu vrea să o rateze de Black Friday.

Primele fotografii cu noile tricouri au apărut pe internet în urmă cu 3 luni, însă nimeni nu a știut cu siguranță cum arată echipamentul până în ziua în care acesta a fost lansat în magazine și în mediul online. Producătorii spun că acesta este alcătuit din detalii de pe toate echipamentele purtate de Barcelona în ultimii 20 de ani, adică în perioada în care clubul de pe Camp Nou a fost partenera firmei Nike. Pozele au fost distribuite pe rețelele de socializare, iar fanii au așteptat cu nerăbdare să își poată cumpăra tricoul.

Fanii s-au grăbit să cumpere ediția aniversară a echipamentului Barcelonei
Fanii s-au grăbit să cumpere ediția aniversară a echipamentului Barcelonei

Ofertă de Black Friday! Tricou aniversar cu Barcelona, 140 de euro

Tricoul lansat de Black Friday costă 140 de euro,  însă există și varianta achiziționării lui într-o cutie specială de culoare neagră, inscripționată cu auriu “20 de ani – 20 de tricouri.” Tricourile au fost deja comercializate prin intermediul site-ului brazilian Netshoes, dar și în mai multe magazine Nike din întreaga lume. Deși fanii s-au grăbit să își achiziționeze ediția aniversară a tricoului Barcelonei, au existat și unii care nu au fost încântați de inițiativa clubului și a firmei de echipament sportiv.

Ediția 20 de ani - 20 de tricouri lansată în cutie
Ediția 20 de ani – 20 de tricouri lansată în cutie