Sport

Oferta de la CSA Steaua care l-a nemulţumit pe Daniel Opriţa! Ce salariu i-a fost oferit. Exclusiv

FANATIK a aflat oferta care l-a scos din sărite pe Daniel Oprița. Oficialii clubului CSA Steaua i-au propus antrenorului un salariu mai mic decât al unor jucători din lot.
01.06.2021 | 13:02
Oferta de la CSA Steaua care la nemultumit pe Daniel Oprita Ce salariu ia fost oferit Exclusiv
Tehnicianului i-a fost propus un salariu mai mic decât cel al vedetelor din lot. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a reușit promovarea în Liga a doua, după aproape patru ani de suferință, viitorul lui Daniel Oprița pe banca tehnică a roș-albaștrilor rămâne învăluit în mister. FANATIK a aflat oferta la care tehnicianul a făcut referire, vizibil iritat, imediat după manșa retur a barajului de promovare, câștigat cu 4-1 la general în fața rivalei CS Afumați.

FANATIK a aflat oferta pe care i-a făcut-o CSA Steaua lui Daniel Oprița

Din informaţiile FANATIK, oficialii clubului i-ar fi propus un salariu de doar 3.000 de euro pe lună, în condițiile în care jucătorii încasează sume mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Daniel Opriţa a devenit antrenorul lui CSA Steaua în 2019, iar contractul acestuia expiră în această vară. FANATIK a anunţat în exclusivitate că Victor Piţurcă este aşteptat la clubul din Liga 2, unde ar urma să deţină funcţia de manager general.

“Nu ştiu ce va fi pe viitor”

La finalul meciului retur cu CS Afumaţi, în urma căruia CSA Steaua a promovat în Liga 2, Daniel Opriţa a susţinut că a primit o propunere din partea conducătorilor, însă a considerat oferta ca fiind una neserioasă.

ADVERTISEMENT

Mai am o lună, nu știu ce va fi pe viitor. Dacă mi se va propune ceva serios, voi accepta! Nu vreau să vorbesc prea mult, dar a fost ceva, o propunere despre care mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!

Sunt ale noastre, voi discuta cu conducerea. Întrebați-i pe ei, nu vreau să spun ce se întâmplă. M-au adus să promovez echipa în Liga 2, mai departe nu vreau să vorbesc ce se întâmplă! Eu am promovat echipa, mai departe depinde de dânșii ce vor face”, a declarat Daniel Oprița la finalul barajului de promovare.

ADVERTISEMENT

„Nu aș vrea să vină altcineva în locul meu, dar să mi se dea ceea ce merit”

Luat la întrebări de suporterii clubului CSA Steaua, în cadrul unei emisiuni difuzate online pe canalul de Youtube dedicat lor, tehnicianul a venit cu noi precizări: își dorește nu doar un salariu mai mare, ci și respect din partea conducerii.

Nu aș vrea să vină altcineva în locul meu, dar vreau să fiu răsplătit pentru munca pe care am depus-o împreună cu staff-ul și cu jucătorii. Au fost 2 ani foarte grei, presiunea e foarte mare, când am văzut cum ne-au așteptat duminică suporterii mi-am dat seama că nu avem voie să facem un pas greșit.

ADVERTISEMENT

Am primit o ofertă verbală, mai mult cerută de mine, ca să spun așa. S-a întâmplat acum cred că o lună. Asta m-a deranjat cel mai mult, au făcut-o așa, mai mult să vadă… Nu e în regulă, eu am făcut mai multe decât face un antrenor.

M-am ocupat de jucători, să le fac contracte, să îi conving să vină, am adus destui jucători. Dacă nu se reușea promovarea, eu sunt sigur că toată lumea ar fi zis că Oprița trebuie să răspundă. Mi-aș fi asumat lucrul ăsta, clar aș fi plecat.

Dar așa, dacă am reușit promovarea, mi-o asum. Aș vrea să fiu respectat și răsplătit pentru această muncă, mi-am neglijat și familia în multe momente. Acum vreau să mi se dea ceea ce merit.

Nu e o diferență mare (n.r. între ce a cerut și ce i s-a oferit). Ce am cerut eu zic că e de bun simț, nu a fost ceva exagerat. Putea fi mai mult, dar am cerut ceva în regulă. Echipa a ajuns în Liga 2, vor exista alte câștiguri pentru club”, a dezvăluit Daniel Oprița, al cărui contract cu „militarii” expiră în această vară.

ADVERTISEMENT