ADVERTISEMENT
Life

Ofertă de nerefuzat pentru Dan Bittman! A dat lovitura în pandemie. Din ce face bani și unde o să-l vedem

Autor: Magda Anghel | 31.03.2021 | 16:30
Ofertă de nerefuzat pentru Dan Bittman! A dat lovitura în pandemie. Din ce face bani și unde o să-l vedem
Dan Bittman pregătește o emisiune online. Sursă foto: Instagram

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, se pregătește pentru o nouă provocare profesională: un show online. După un an pandemic în care nu a mai înregistrat venituri din spectacole sau alte proiecte, cântărețul a primit o ofertă de nerefuzat. 

ADVERTISEMENT

Dan Bittman (59 ani) se află în discuții avansate pentru a pune bazele unui show ce urmează să fie difuzat de televiziunea online EVZ TV. Artistul a avut deja primele discuții cu Dan Andronic, patronul EVZ, și așteaptă concretizarea proiectului.

Contactat de FANATIK.RO, Dan Bittman a confirmat propunerea primită, dar a mărturisit că, în prezent, show-ul online se află în fază de proiect. În perioada următoare urmează să afle mai multe detalii despre emisiunea care va fi difuzată la EVZ TV.

Dan Bittman, ofertă de nerefuzat în pandemie

“Este un proiect, o emisiune care va fi creată. Vorbesc cu domnul Andronic zilnic, dar nu știu să vă dau foarte multe detalii încă”, a spus Dan Bittman, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Implicarea solistului trupei Holograf într-un nou proiect vine într-o perioadă neagră pe care o traversează Dan Bittman, la fel ca alți artiști din România. De când a izbucnit pandemia de COVID-19, cântărețul a devenit una dintre cele mai puternice voci care au contestat măsurile luate de autorități, susținând că i s-a îngrădit dreptul la muncă.

Mai mult, artistul ne-a dezvăluit că efectele dramatice ale deciziilor luate de autorități le simt tot mai mulți apropiați de-ai lui care au fost nevoiți să-și pună lacătul de afaceri.

Dan Bittman: “Mi s-a luat dreptul la muncă, drept garantat prin Constituție”

“Măsurile sunt împotriva mersului firesc al vieții și al oamenilor, și al libertății oamenilor. Eu împotriva acestor lucruri sunt, nu a COVID-ului. COVIID-ul sigur există, dar eu cred în tratament care să fie eficient. Vaccinul și el contribuie, ne ține departe de pericole, dar eu cred în tratament.

ADVERTISEMENT

O prostie și o minciună (n.r. despre măsurie luate, după ce București a intrat în scenariul roșu) și, ține minte, poporul v-a trebui să își asume lucrul acesta, la un moment dat. Guvernanții cred nu o să îi tragă nimeni la răspundere, dar eu cred că, așa cum s-a demonstrat în timpul istoriei, până și pe Ceaușescu cineva l-a tras la răspundere. Așa că, dacă guvernanții cred că or să scape la infinit netrași la răspundere, părere mea este că se înșală. Cineva trebuie să schimbe orânduirea asta cu alta și cineva o să întrebe: ‘pentru ce ați făcut ce ați făcut?’

Efectele le simt oamenii simpli, noi, copiii noștri. Sunt mai multe categorii de artiști, cei care lucrează la stat, la opere de stat, filarmonici, și toate sunt arondate statului, primăriilor. Toți acești artiști și-au luat un an de zile și își iau în continuare salariile netrunchiate, și sunt salarii mari. Eu nu am nicio problemă cu domniile lor, dimpotrivă, îi felicit și așa este bunul mers al lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Numai că există și o altă categorie a oamenilor, din care fac și eu parte, și încă vreo 10.000 – 15.000 de români, care suntem artiști liber profesioniști, de când ne știm, care trăim din munca noastră și cărora ni s-a luat dreptul la muncă, dreptul garantat constituțional. Eu vorbesc de legi și în momentul în care îi iei unui om un drept câștigat și garantat de Constituție, trebuie să îi dai ceva în compensație. Ori pe noi nu ne-a ajutat nimeni. La un moment dat, probabil, o să se atingă masa critică, pentru că vor fi o grămadă de oameni care nu vor mai fi de acord cu starea aceasta”,spunea Dan Bittman, pentru FANATIK, după ce Capitala a fost plasată în scenariul roșu, în data de 8 martie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!