Life

Ofertă de nerefuzat pentru Dan Bittman! A dat lovitura în pandemie. Din ce face bani și unde o să-l vedem

31.03.2021 | 16:30
Oferta de nerefuzat pentru Dan Bittman A dat lovitura in pandemie Din ce face bani si unde o sal vedem
ADVERTISEMENT

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, se pregătește pentru o nouă provocare profesională: un show online. După un an pandemic în care nu a mai înregistrat venituri din spectacole sau alte proiecte, cântărețul a primit o ofertă de nerefuzat. 

Dan Bittman (59 ani) se află în discuții avansate pentru a pune bazele unui show ce urmează să fie difuzat de televiziunea online EVZ TV. Artistul a avut deja primele discuții cu Dan Andronic, patronul EVZ, și așteaptă concretizarea proiectului.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK.RO, Dan Bittman a confirmat propunerea primită, dar a mărturisit că, în prezent, show-ul online se află în fază de proiect. În perioada următoare urmează să afle mai multe detalii despre emisiunea care va fi difuzată la EVZ TV.

Dan Bittman, ofertă de nerefuzat în pandemie

“Este un proiect, o emisiune care va fi creată. Vorbesc cu domnul Andronic zilnic, dar nu știu să vă dau foarte multe detalii încă”, a spus Dan Bittman, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Implicarea solistului trupei Holograf într-un nou proiect vine într-o perioadă neagră pe care o traversează Dan Bittman, la fel ca alți artiști din România. De când a izbucnit pandemia de COVID-19, cântărețul a devenit una dintre cele mai puternice voci care au contestat măsurile luate de autorități, susținând că i s-a îngrădit dreptul la muncă.

Mai mult, artistul ne-a dezvăluit că efectele dramatice ale deciziilor luate de autorități le simt tot mai mulți apropiați de-ai lui care au fost nevoiți să-și pună lacătul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman: “Mi s-a luat dreptul la muncă, drept garantat prin Constituție”

“Măsurile sunt împotriva mersului firesc al vieții și al oamenilor, și al libertății oamenilor. Eu împotriva acestor lucruri sunt, nu a COVID-ului. COVIID-ul sigur există, dar eu cred în tratament care să fie eficient. Vaccinul și el contribuie, ne ține departe de pericole, dar eu cred în tratament.

O prostie și o minciună (n.r. despre măsurie luate, după ce București a intrat în scenariul roșu) și, ține minte, poporul v-a trebui să își asume lucrul acesta, la un moment dat. Guvernanții cred nu o să îi tragă nimeni la răspundere, dar eu cred că, așa cum s-a demonstrat în timpul istoriei, până și pe Ceaușescu cineva l-a tras la răspundere. Așa că, dacă guvernanții cred că or să scape la infinit netrași la răspundere, părere mea este că se înșală. Cineva trebuie să schimbe orânduirea asta cu alta și cineva o să întrebe: ‘pentru ce ați făcut ce ați făcut?’

ADVERTISEMENT

Efectele le simt oamenii simpli, noi, copiii noștri. Sunt mai multe categorii de artiști, cei care lucrează la stat, la opere de stat, filarmonici, și toate sunt arondate statului, primăriilor. Toți acești artiști și-au luat un an de zile și își iau în continuare salariile netrunchiate, și sunt salarii mari. Eu nu am nicio problemă cu domniile lor, dimpotrivă, îi felicit și așa este bunul mers al lucrurilor.

Numai că există și o altă categorie a oamenilor, din care fac și eu parte, și încă vreo 10.000 – 15.000 de români, care suntem artiști liber profesioniști, de când ne știm, care trăim din munca noastră și cărora ni s-a luat dreptul la muncă, dreptul garantat constituțional. Eu vorbesc de legi și în momentul în care îi iei unui om un drept câștigat și garantat de Constituție, trebuie să îi dai ceva în compensație. Ori pe noi nu ne-a ajutat nimeni. La un moment dat, probabil, o să se atingă masa critică, pentru că vor fi o grămadă de oameni care nu vor mai fi de acord cu starea aceasta”,spunea Dan Bittman, pentru FANATIK, după ce Capitala a fost plasată în scenariul roșu, în data de 8 martie.

ADVERTISEMENT
Tags:
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă