Fotbal intern

FANATIK, CONFIRMAT! Dan Petrescu e dorit de Kuban!

UPDATE 11.12.2014 /  Presa din Rusia confirmă înformaţiile oferite de FANATIK.RO! Viktor Goncharenko a fost dat afară de la Kuban Krasnodar din cauza rezultatelor slabe înregistrare în...
12.11.2014 | 18:28
FANATIK CONFIRMAT Dan Petrescu e dorit de Kuban
ADVERTISEMENT

UPDATE 11.12.2014 /  Presa din Rusia confirmă înformaţiile oferite de FANATIK.RO! Viktor Goncharenko a fost dat afară de la Kuban Krasnodar din cauza rezultatelor slabe înregistrare în campionatul din Rusia. Jurnaliştii din Krasnodar au adus în discuţie numele lui Dan Petrescu, fostul antrenor al echipei în perioada 2009 – 2012. ”Bursucuş” este foarte aproape să fie demis de la Al Arabi, iar o eventuală revenire la Kuban nu este exclusă de presa din Rusia.

“Clubul nostru e pe cale să pună capăt relaţiei cu Dan Petrescu. Al-Arabi a decis să angajeze un nou antrenor pentru a se ocupa de prima echipă de fotbal în perioada următoare. Motivele sunt rezultatele echipei, clasarea sa abia pe locul 7 şi risipirea şanselor la titlu”, se arăta într-un comunicat emis de oficialii lui Al Arabi săptămîna trecută.

ADVERTISEMENT

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE 19:53 / Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit pentru că nu a fost luat în considerare de către preşedintele FRF ca fiind o variantă ideală pentru echipa naţională. “Bursucul” a dezvăluit că inovaţia conducerii Federaţiei Române de Fotbal nu este una benefică primei reprezentativă. “Fiecare are dreptul la  opţiuni, se pare că eu nu am fost printre ele. Eu mi-am dorit să devin antrenorul primei reprezentative, dar asta este, conducerea FRF nu m-a sunat, deci nu m-a luat în considerare pentru echipa naţională. Varianta cu patru antrenori nu mi se pare benefică, dar Iordănescu o să se descurce la naţională, are experienţă”, a declarat Petrescu la LookTV.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dan Petrescu este foarte aproape să se despartă de gruparea Al-Arabi, din Qatar. Oficialii clubului au anunţat pe site-ul oficial că rezultatele obţinute de fostul internaţional sînt mult sub pretenţiile lor, motiv pentru care au început să caute un înlocuitor pentru “Bursuc”. “Clubul nostru e pe cale să pună capăt relaţiei cu Dan Petrescu. Al-Arabi a decis să angajeze un nou antrenor pentru a se ocupa de prima echipă de fotbal în perioada următoare. Motivele sînt rezultatele echipei, clasarea sa abia pe locul 7 şi risipirea şanselor la titlu“. se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Dorit de Kuban Krasnodar

Chiar dacă Petrescu neagă faptul că arabii vor să-l dea afară, rezilierea contractului este o chestiune de zile. Al-Arabi ocupă locul 7 într-un campionat cu 14 echipe. După 10 etape, echipa lui Dan Petrescu a strîns 14 puncte, extrem de puţin, avînd în vedere pretenţiile şeicilor, care vor să aducă la echipă un antrenor italian. “Bursucul” nu va rămîne mult timp fără echipă după oficializarea despărţirii de Al-Arabi. Conform surselor FANATIK.RO, Petrescu a primit o ofertă de ultimă oră din partea lui Kuban Krasnodar, formaţie din prima ligă rusă.

Performanţe mari în Rusia pentru Petrescu

Propunerea a venit prin intermediul unui impresar apropiat de “Bursuc”, iar tehnicianul a cerut timp de gîndire pentru a studia oferta, după care va da un răspuns final. Kuban Krasnodar nu este o necunoscută pentru Dan Petrescu. Tehnicianul a mai pregătit gruparea rusă între decembrie 2009 şi august 2012, iar rezultatele au fost foarte bune. “Bursucul” i-a promovat în prima ligă, după care, în fiecare sezon Kuban s-a bătut pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

88 de partide a stat Petrescu pe banca lui Kuban

1.67 este media punctelor obţinute în perioada în care a antrenat pe Kuban

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: