Life

Ofertă de vis pentru o croazieră în luna iulie. E mai ieftin ca pe litoralul românesc și vezi Venezia, Mykonos și Santorini cu all inclusive

Ofertă de vis pentru o croazieră în luna iulie. E mult mai ieftină decât crezi și ai ocazia să vezi Venezia, Mykonos și Santorini cu all inclusive.
03.06.2023 | 07:00
Oferta de vis pentru o croaziera in luna iulie E mai ieftin ca pe litoralul romanesc si vezi Venezia Mykonos si Santorini cu all inclusive
Ofertă de vis pentru o croazieră în luna iulie. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O ofertă de vis pentru o croazieră în luna iulie este disponibilă la momentul actual. Este extrem de tentantă, iar cei care optează pentru ea au șansa să vadă Venezia, Mykonos și Santorini cu all inclusive.

Ofertă de vis pentru o croazieră în luna iulie

Cât costă această ofertă de vis și de ce alte avantaje se bucură clienții? Vorbim despre o croazieră de șapte zile. Plecarea are loc pe 1 iulie 2023, din portul Veneția Italia cu vasul MSC Armonia.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru această croazieră este de doar 599 de euro și vine la pachet cu tot ceea ce poți să îți dorești într-o vacanță. Nu doar că ai șansa să vezi trei destinații diferite, dar te bucuri de numeroase servicii, dar și mâncare asigurată.

Oferta de vis pentru o croazieră în luna iulie cuprinde un circuit pentru trei țări. Este vorba despre Italia, Muntenegru, dar și Grecia. Tariful de 599 de euro include taxele portuare, astfel că niciun client nu trebuie să își facă griji pentru cheltuieli suplimentare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot în acest preț intră și cabina de dormit, trei mese principale, alături de gustări, dar și băuturi precum apă, ceai, cafea ori alte sucuri. Acestea pot fi servite la dozator în zona restaurantului self-service.

Ce servicii primești în suma de 599 de euro

Totodată, pentru cei 599 de euro, turiștii se bucură de spectacole de teatru, concerte live, concursuri, dar și diferite cursuri. Pe durata croazierei poți învăța să gătești, sau să dansezi, arată oferta publicată de croaziere.co.

ADVERTISEMENT

Iar cei care au copii se bucură de și de alte facilități. În oferta de vis pentru croaziera din luna iulie există și serviciul de baby sitter. Oricine poate opta pentru el, iar copilul trebuie să aibă vârsta de peste 3 ani.

În același timp, cei mici mai au la dispoziție și o piscină pentru copii. De cealaltă parte, adulții se bucură de o sală de sport, fitness, dar și de o bibliotecă. Și cabinele sunt destul de generoase pe această croazieră.

ADVERTISEMENT

Cei care aleg să meargă se bucură de aer condiționat, tv interactiv cu ecran plat, seif, lenjerie, uscător de păr, dar și de un minibar. Și produsele de îngrijire precum șampon, sau gel de duș sunt oferite în prețul de doar 599 de euro. Există și alte croaziere spre zone precum Caraibe, care de asemenea sunt la ofertă și vin cu numeroase avantaje pentru clienți. 

ADVERTISEMENT
Tags: