Fotbal intern

Ofertă din Bundesliga pentru Denis Alibec. Câţi bani cere Becali

04.05.2018 | 07:56
Oferta din Bundesliga pentru Denis Alibec Cati bani cere Becali
ADVERTISEMENT

Ofertă din Bundesliga pentru Denis Alibec. Atacantul formației FCSB ar putea pleca din Liga 1 Betano la finalul sezonului 2017-2018, acesta fiind monitorizat de un club din Bundesliga care, în vară, va începe negocierile pentru un transfer, anunță gsp.

Mai mult, Denis Alibec a fost urmărit de clubul din Bundesliga la derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1, dar scouterii vor veni și la partida cu CS Universitatea Craiova, din Bănie. Internaţionalul român îşi doreşte să plece din vară şi este încântat de oferta venită pe numele lui. “Denis nu şi-ar mai dori să rămână la FCSB şi din vară, dar dacă nu există un club care să bage serios mâna în buzunar pentru a-l transfera, nu are nicio şansă să plece de la Steaua. Au mai existat discuţii şi în trecut despre un posibil transfer, însă Gigi nu a vrut să audă şi a preferat să-l ţină la echipă în speranţa că poate obţine mai mulţi bani pe el”, au dezvăluit persoane din anturajul FCSB-ului, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Ofertă din Bundesliga pentru Denis Alibec. Becali i-a stabilit preţul

Gigi Becali este dispus să-l cedeze pe Denis Alibec pentru 4.000.000 de euro, deşi îl cota pe internaţionalul român la 10.000.000 de euro în momentul în care l-a transferat de la Astra Giurgiu. “Când primesc bani pe o marfă, o vând. Alibec e un jucător care poate face 10 milioane sau nu face niciun ban. Depinde de el, dacă mă ajută să iau bani mulţi pe el. Am zis că nu are rost să vorbim acum despre plecarea lui, dar în principiu cred că va pleca şi pe 4.000.000 de euro. Discutăm la finalul campionatului”, spunea Gigi Becali.

2.200.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com