Sport

Ofertă din SuperLiga pentru Gigi Becali după ce Rachid Bouhenna a fost dat afară de la FCSB: ”Să-mi dea 500.000 de euro şi fac cinste!”

Rachid Bouhenna nu se mai află în grațiile lui Gigi Becali și este pe cale să părăsească FCSB. Valeriu Iftime ar fi interesat de aducerea algerianului la FC Botoșani și a făcut o ofertă.
17.08.2022 | 20:25
Oferta din SuperLiga pentru Gigi Becali dupa ce Rachid Bouhenna a fost dat afara de la FCSB Sami dea 500000 de euro si fac cinste
Rachid Bouhenna nu se mai află în grațiile lui Gigi Becali și este pe cale să părăsească FCSB. Valeriu Iftime ar fi interesat de aducerea algerianului la FC Botoșani și a făcut o ofertă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei României i-a transmis lui MM Stoica să se ocupe de rezilierea contractului acestuia, nemulțumit de gafele comise de fundașul central.

Prima ofertă pentru Rachid Bouhenna după ce a fost dat afară de Gigi Becali

Cum zilele lui Rachid Bouhenna la FCSB sunt numărate, patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a făcut o ofertă lui Gigi Becali prin care să-l scape de jucătorul adus liber de contract în această vară, mai ales că latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este în căutarea unui nou fundaș central.

ADVERTISEMENT

”Ați găsit sursa. Dacă are nevoie de un fundaș central, discutăm după meci. Mai ales că e vorba despre FCSB. Dacă era vorba de CFR Cluj, vorbeam acum, dar cu FCSB nu. Și așa sunt atâția cârcotași. Dacă aș spune ceva acum și ferească Dumnezeu ne-ar bate FCSB-ul, să bată echipa de locul 12 cea de pe primul loc, ar fi o mare problemă.

Eu am doi fundași centrali foarte buni. N-aș renunța la niciunul. Dican e prea bun și prea tânăr, am nevoie de el ca de apă, iar Boli e prea bun și prea experimentat. Dar nimeni nu e de nevândut. La cine aș renunța acum? La Șeroni. Eu n-am vorbit cu Mihai Teja subiectul acesta.

ADVERTISEMENT

Dacă el îmi zice că putem să renunțăm la unul, atunci eu sunt de acord. Îl iau eu pe Bouhenna. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste! Dacă ne ducem în grupele Conference League, punem și condiția asta, și-i dau un jucător!”, a declarat Iftime, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Dică l-a pus la zid pe fundașul algerian

Rachid Bouhenna a semnat în această vară cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj, transferul fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK. Stoperul algerian a prins doar patru meciuri în tricoul ”roș-albastru”, după ce, sezonul trecut, jucase de numai 19 ori pentru ardeleni în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Bouhenna e evaluat de transfermarkt.com la 500 de mii de euro și a venit cu gânduri mărețe la FCSB, dar și cu o accidentare, al cărui motiv a fost dezvăluit în exclusivitate de site-ul nostru. La prezentarea oficială, algerianul susținea că își dorește să facă performanțe cu vicecampioana României.

După anunțul finanțatorului, antrenorul Nicolae Dică a declarat că este perfect de acord cu decizia acestuia și a pus tunurile pe fundașul algerian, explicând că nu are nevoie de jucători mofturoși.

ADVERTISEMENT

El este accidentat după meciul cu Chindia și am decis cu Meme și patronul să căutăm un alt fundaș central. Eu nu vreau jucători care să facă mofturi la antrenament sau când sunt schimbați. Pentru mine sunt foarte importanți cei de bancă, să vină să facă diferența și să câștigăm meciuri. Cum s-a întâmplat la pauză și am întors meciul în 10 minute. Nu vreau să spun doar de Bouhenna”, a spus Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „total goluri: 2-4” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT