Fotbal international

Ofertă fabuloasă a Barcelonei pentru Willian! Cine ajunge la Chelsea în schimbul brazilianului

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 06.11.2018 | 18:43
FC Barcelona oferă o sumă de bani și pe Malcom pentru transferul lui Willian de la Chelsea Londra

Oficialii clubului FC Barcelona pregătesc o nouă ofertă fabuloasă în încercarea de a-l transfera în această iarnă pe mijlocașul brazilian al echipei Chelsea Londra, Willian. Catalanii au încercat să-l aducă pe internaționalul brazilian încă din vară, dar englezii au refuzat toate cele trei oferte, ultima în valoare de 60 de milioane de euro.

Mijlocașul brazilian crescut de Mircea Lucescu la Șahtior Donețk a mai fost dorit în vară și de managerul portughez Jose Mourinho la Manchester United, dar niciuna dintre oferte nu s-a apropiat de cele 80 de milioane de euro cerute de oficialii clubului de pe Stamford Bridge.

Willian sărbătorind un gol marcat pentru Chelsea Londra
Willian sărbătorind un gol marcat pentru Chelsea Londra

Barcelona îl oferă pe Malcom în schimbul lui Willian

Conform cotidianului britanic The Sun, președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, nu și-a luat gândul de la transferul lui Willian și este pregătit ca în iarnă să ofere o sumă de bani și pe atacantul brazilian Malcom, care este folosit extrem de puțin de antrenorul Ernesto Valverde de la venirea sa în această vară de la Girondins Bordeaux pentru suma de 41 de milioane de euro.

Deși a fost adus cu surle și trâmbițe pe Camp Nou, catalanii practic suflându-l de sub nas Romei, Malcom nu a reușit să se impună la FC Barcelona și a jucat doar 25 de minute în două meciuri din La Liga. Și toate acestea deși reușise să impresioneze în partidele de pregătire din vară.

Din cauza faptului că nu intră în planurile tehnicianului Barcelonei, fotbalistul brazilian i-a cerut acestuia să-l lase să plece în perioada de transferuri din iarnă. Malcom, în vârstă de 21 de ani, își dorește să joace constant pentru a putea ajunge în echipa națională a Braziliei, iar de serviciile sale mai sunt interesate Internazionale Milano, Arsenal Londra şi Tottenham Hotspur. Directorul sportiv al catalanilor, Pep Segura, speră ca atacantul să rămână la campioana Spaniei, să crească și să devină un jucător important.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!