Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Povestea ofertei fabuloase pentru Elvir Koljic: “10 milioane de euro, negocieri avansate!”. Video exclusiv

Pavel Badea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA o ofertă fabuloasă pe care a avut-o Elvir Koljic în urmă cu doi ani. Dinamo Kiev oferea 10 milioane de euro. De ce a picat totul.
07.02.2023 | 12:50
Povestea ofertei fabuloase pentru Elvir Koljic 10 milioane de euro negocieri avansate Video exclusiv
Koljic a avut o ofertă fabuloasă. 10 milioane de euro de la Dinamo Kiev. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că Elvir Koljic a fost extrem de aproape să ajungă la Dinamo Kiev. Oltenii primeau o sumă record: 10 milioane de euro.

Elvir Koljic, ofertă fabuloasă de la Dinamo Kiev: “A primit ofertă de 10 milioane de euro, erau negocieri avansate! S-a accidentat cu 24 de ore înainte de transfer”

Fotbalistul bosniac a avut un ghinion teribil și s-a accidentat cu doar o zi înainte ca actele să fie parafate. Badea speră că Elvir Koljic va putea să revină la cel mai bun nivel.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Sunt optimist, mi-aș dori pentru Koljic să revină. Acum doi ani și ceva Koljic era aproape de un transfer extraordinar. Am avut 10 milioane de euro pe el și s-a accidentat cu 24 de ore înainte de transfer. De la Dinamo Kiev, erau negocieri avansate”,a declarat Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Accidentarea despre care vorbește Pavel Badea a fost într-un meci pe care Universitatea Craiova l-a jucat cu Poli Iași, pe 2 octombrie 2020. A suferit atunci o fractură de peroneu.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic era într-o formă de excepție în momentul în care a fost accidentat, într-o partidă cu Poli Iași. Avea 6 goluri în primele 5 runde ale acelui sezon

Acea accidentare a venit în etapa a 6-a a unui sezon pe care atacantul bosniac îl începuse fulminant! În primele 5 runde ale acelui sezon de SuperLiga reușise să puncteze de 6 ori!

Elvir Koljic, 27 de ani, este cotat la 1,1 milioane de euro de la Transfermarkt.de. În acest sezon de SuperLiga a avut prestații foarte dezamăgitoare, chinuit din nou de accidentări.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a jucat 9 partide în acest sezon de SuperLiga, în care nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor. A bifat o singură pasă decisivă, în chiar prima etapă.

Koljic a avut mari probleme cu accidentările și în acest sezon de SuperLiga. A revenit în această lună după ce nu mai jucase din septembrie pentru Universitatea Craiova

Koljic s-a accidentat din nou la începutul lui septembrie și a revenit pe gazon abia în această lună, când a fost introdus pe parcursul reprizei secunde cu Hermannstadt și Farul.

ADVERTISEMENT

Nici sezonul precedent nu a fost unul memorabil pentru Elvir Koljic. A jucat 21 de meciuri și a marcat doar 4 goluri pentru Universitatea Craiova în SuperLiga.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

 

ADVERTISEMENT